image

Головний тренер «Прикарпаття»: Пару футболістів збиралися їхати за кордон

За словами головного тренера, головне завдання «Прикарпаття» на сезон – зберегти прописку у Першій лізі.

Головний тренер «Прикарпаття» Олег Рипан розповів про останні зміни у складі команди. Зокрема, він прокоментував інформацію про звільнення клубом воротаря Івана Піцана.

Нагадаємо, перший матч ФК «Прикарпаття» в рамках чемпіонату Прем'єр-ліги України запланований на 19-те березня. Суперником буде «ВПК-Агро». На порталі «ВсеПроСпорт» можна прочитати прогнози на футбольні матчі з коефіцієнтами, аби робити вигідні ставки на спорт в букмекерських конторах.

Новак покинув клуб, адже завершив ігрову кар'єру і тепер буде тренувати воротарів у «Минаї». Замість Новака прибув у розпорядження «Прикарпаття» Герич, який раніше виступав за «Балкани». Піцан залишається в строю, як і ще кілька гравців. За словами тренера, деякі гравці планували виїжджати за кордон, і тренерський штаб думав шукати їм заміну, але вони залишилися. Тому Рипан підсумував, що серйозних змін у складі не буде.

Тренер розповів, що планує взяти ще 2-3 новачків. За словами головного тренера «Прикарпаття», до цього часу всі новобранці грали на аматорському рівні, зокрема є один гравець із Львівщини. Поки імена футболістів не розголошуються, оскільки мета тренерського штабу – спочатку перевірити гравців у ​​справі.

Нагадаємо, що раніше лави «Прикарпаття» поповнили два колишні захисники «Кременя» — центрбек Олександр Головко та правий оборонець Владислав Сидоренко.

За словами Рипана, лазарет команди зараз порожній. Перший серйозний спаринг у "Прикарпаття" буде 11-го лютого. Цього дня сьома команда Першої ліги зіграє із «Агробізнесом».

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com