image

"Говерла" без трансферів: коментар Шуфрича і Грозного

Ужгородську "Говерлу" серйозно покарано Палатою з вирішення суперечок ФІФА - забороною на реєстрацію нових гравців на два майбутніх трансферних вікна (зимовий і літній). Це покарання "Говерла" отримала за розірвання контракту без поважної причини в захищений період з румунським нападаючим Маріусом Нікулае.

Також у рішенні Палати з вирішення суперечок ФІФА наголошується, що за "Говерлою" раніше числяться розірвання контрактів без поважної причини з такими футболістами, як Разван Кочіш, Армоні Іканде і Дам'єн Ле Таллек.

Ужгородський клуб може подати апеляцію на рішення Палати в Лозаннський спортивний арбітражний суд, однак шанси "Говерли" на успіх досить невеликі. Якщо рішення залишиться в силі, "Говерла" зможе реєструвати нових гравців тільки через рік - взимку 2016 року.

З огляду на кількість орендованих гравців, які почнуть залишати команду вже узимку, це серйозний удар по боєздатності колективу. Керівництву команди нічого не залишиться, як вводити до основного складу граців із молодіжного складу.

 

Віце-президент "Говерли" Олександр Шуфрич коментуючи ситуацію уподобив ужгородський клуб до "Барселони":

- Впоралася "Барселона" - впораємося і ми.

Все вирішується. Не ми перші - не ми останні.

Є місцеві. У заявці вистачить людей дограти чемпіонат. Але краще вирішити питання обопільно - тоді санкції можливо пом'якшити.

Чемпіонат дограємо. Змагання не зірвемо. А що буде далі, думаю, навіть у ФІФА не знають.

 

Головний тренер “Говерли” В"ячеслав Грозний стриманіше прокоментував заборону на реєстрацію гравців.

- Такі санкції нібито були накладені за розрив контракту з румуном Маріусом Нікулае. Керівництво ужгородського клубу поки ці дані не підтверджує, але повідомляє, що сьогодні ввечері було отримано лист по справі румунського футболіста. Зараз воно детально вивчається юристами.

Я можу розповісти про футбол, про футболістів, про тактику. А виконання судових рішень або контрактних зобов’язань не входить в мою прерогативу, я не маю до цього відношення. Мені не з руки коментувати те, чого я не знаю. Напевно, так воно і є, раз ви мені про це говорите. Ви ж даремно не скажете.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com