image

Грозний: Якби виплатили борги, пішов би з "Говерли"

Головний тренер "Говерли" заявив про те, що в наступному сезоні, швидше за все, він залишить посаду головного тренера ужгородського клубу. 

"Ми не зірвемо кінцівку чемпіонату України і закінчимо турнір, чого б це не коштувало. Будемо їздити на матчі навіть на волах, якщо знадобиться".

"Є стратегія клубу, яка передбачає, що вже треба давати можливість грати тим, хто буде виступати в команді в наступному сезоні. Ми, тренери, на жаль, не знаємо, що відбувається у нас за спиною".

"Якщо футболістам не платять по 11 місяців зарплату, можна про що завгодно думати. Які коефіцієнти в тоталізаторі? Звідки це зараза, що приймають ставки навіть на матчі юнацьких команд? Навіщо? ".

"Не буду приховувати, що якби мені виплатили борги, напевно, вже пішов би з "Говерли". Але я хочу думати про позитив, хоча після цих записів в роздягальні (на ній віце-президент "Говерли" звинувачує своїх гравців у здачі матчу) атмосфера в колективі зіпсувалася і мені неприємно вже працювати в такій обстановці".

"Футболісти вже не вірять мені, я - не вірю футболістам. Коли починають записувати розмови в роздягальні, мікроклімату вже не буде. Розбиту чашку не склеїти. Звичайно, і я цього не приховую, якщо буде інше гідна пропозиція, прийму її. По своєму штабі можу сказати тільки одне, ми працювали чесно".

"На 99 відсотків, швидше за все, якщо становище не зміниться, покину "Говерлу". Не бачу сенсу в такій ситуації працювати далі. Уже рік немає зарплати, і ще один рік безкоштовно попрацювати? З таким успіхом можна цей час провести на дачі і уникнути всіх цих нервів і скандалів".

Мatchday.ua

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com