image

Грозний критикує можливий формат Прем’єр-ліги

В суботу—неділю відбудуться матчі 21-го туру. Першим поєдинком буде протистояння в Ужгороді «Говерла» — «Зоря». У першому колі перемогла луганська команда 2:1. У тому матчі ужгородці вели з 26-ї хвилини, коли зі штрафного забив Шацьких. А з 57-ї хвилині «Говерла» грала в меншості — за грубу гру Ягодінскіс отримав другу жовту картку. Через хвилину «Зоря» зрівняла рахунок, а на 76-й хвилині забила другий гол.

В’ячеслав Грозний: «Зоря» мені дуже імпонує. Незважаючи на втрату провідних гравців — Шуліча, Боллі та Даніло в команді знайшлася достойна їх заміна в особі Пилявського, Караваєва та Будківського. Проти них будемо діяти на контратаках. В останніх трьох матчах хлопці показали хороший футбол, важливо, що почали забивати, що молоді футболісти, такі як М’якушко, Хльобас, Гришин набувають досвіду. Гадаю, що нічия в цьому протистоянні — це буде хороший результат для нас.

Сьогодні УПЛ представила українським клубам 10 варіантів формату наступного Чемпіонату. В них кількість команд коливається від 10-ти до 14-ти. Ознайомитися з усіма варіантами можна на сайті  Спорт.уа

Щодо можливого нового формату В’ячеслав Грозний висловився однозначно: скорочувати кількість клубів в УПЛ не можна. Навпаки Грозний пропонує збільшити кількість команд до 16-ти і дозволити у Чемпіонаті грати кримським клубам. Повний текст інтерв’ю читайте на сайті ФК «Говерла».

Центральний матч туру пройде у Львові, де «Шахтар» прийматиме «Динамо». Матч транслює телеканал «Україна». Статистика зустрічей: +15=12–19.

21-й тур

25 квітня, субота:
«Говерла» — «Зоря» (14.00, «Футбол 2»)
«Ворскла» — «Волинь» (17.00, «Футбол 2»)
«Металург» (Д) — «Чорноморець» (19.30, «Футбол 2»)
26 квітня, неділя:
«Карпати» — «Олімпік» (14.00, «2+2»)
«Металург» (З) — «Металіст» (14.00, «Футбол 1»)
«Дніпро» — «Іллічівець» (17.00, «2+2»)
«Шахтар» — «Динамо» (19.30, «Україна»)

ТУРНІРНЕ СТАНОВИЩЕ

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com