image

Іваниця пішов в поста головного тренера ФК Ужгород, замість нього Блавацький

В останньому матчу Чемпіонату України ужгородська команда програла ВПК-Агро. Ця поразка стала вже четвертою з п'яти ігор у цьому сезоні.

Після матчу Михайло Іваниця подав у відставку з поста головного тренера:

"Причина всім відома — немає результату. Були помилки при комплектуванні команди. Селекційна робота була проведена на дуже низькому рівні. Це є і моя помилка. Я хочу вибачитися перед вболівальниками Ужгорода, всього Закарпаття".

"Ми надіялися на тих хлопців, які вийшли з Другої у Першу лігу, але Перша ліга — інший рівень. Команди, які підвищуються в класі, змінюють склад на 70%. Ми хотіли дати можливість грати закарпатцям. Нашим завданням було розвивати команду на базі місцевих вихованців, але наразі випало декілька поколінь футболістів з юнацького футболу. Хто в нас є з місцевих з 1995, 1996, 1997 років народження? Гравців немає. Може я неправильно працюю? Завжди стараюся відвідувати матчі юнацьких турнірів, чемпіонату області, навіть чемпіонату району. Але, на жаль, зараз маємо таку картину”.

Керівництво ФК "Ужгород" прийняло відставку Михайла Іваниці. В. о. головного тренера призначено Богдана Блавацького, він працював у іванофранківському "Прикарпатті", хмельницькому "Поділлі", київській "Оболоні", луцькій "Волині", "Львові", а також польській "Віслі".

блавацький ужгород
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com