image

"Карпати Львів" - головний претендент на золоті медалі Першої ліги України з футболу

Футбольний клуб "Карпати Львів" у нинішньому сезоні демонструє чудові результати і має всі шанси пробитися до вищого дивізіону за підсумками поточної кампанії. На даний момент команда лідирує в турнірній таблиці Першої ліги і готується до матчу проти "Інгульця". Котирування на цю подію вже підготувала відома БК GGBet, а якщо використовувати відповідний  ggbet бонус,то можна зробити безкоштовне парі на цю подію.

Після відновлення чемпіонату "Карпати Львів" продовжив свою успішну серію, набравши дев'ять із дев'яти можливих очок за підсумками трьох турів. Наприкінці березня та на початку квітня карпатський колектив обіграв "СК Полтаву" (2:1), "Вікторію" (1:0) і "Маріуполь" (3:1).

Завдяки таким результатам "Карпати" впевнено лідирують у турнірній таблиці Першої ліги, маючи у своєму активі 45 очок. Відрив від другого рядка становить значні 14 очок за сім турів до закінчення чемпіонату. Таким чином, якщо команда зі Львова здобуде перемоги в трьох наступних іграх, то автоматично забезпечить собі кваліфікацію в українську Прем'єр-лігу і наступного сезону виступатиме у вищому дивізіоні.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com