image

«Карпати» визначилися зі спарингами на першому зборі

20-го січня львівські «Карпати» повертаються із відпустки.

Перший збір «Карпат», який пройде у Львові, буде складатись із трьох контрольних матчів: 29-го січня – з ФК «Волинь», 5-го лютого – з ФК «Агробізнес» та 9-го лютого – з ФК «Скала». Прочитати прогнози на матчі з коефіцієнтами від контор можна на порталі «Рейтинг Букмекерів». Слід додати, що вигідні коефіцієнти на спорт пропонує букмекерська контора Марафонбет. Ця БК має високу оцінку від користувачів за такими критеріями: служба підтримки, бонуси та акції контори та надійність. 

11-го лютого львівська команда вилетить на збір у Туреччині, де протягом місяця будуть проводити 8 контрольних матчів з командами з балканських країн.

Як повідомляється на офіційному сайті клубу, форвард Микита Чіпак став п'ятим футболістом, який за взаємною згодою розірвав контракт з «Карпатами». Раніше львів’яни розпрощалися з такими гравцями, як Остап Вульчін, Денис Притіковський, Олександр Єрмаченко та Ігор Богач.

«Карпати» хочуть посилитися чотирма новачками – вже узаконено угоду між Ігорем Семеніною з тернопільської «Ниви» та Іваном Цюпою («Волинь»). Тривають переговори з 26-річним Андрієм Марковичем, який раніше грав за «Карпати», але згодом захищав естонський «Нимме Калью».

Варто зазначити, що «Карпати» лідирують в групі «A» Другої ліги, маючи у запасі 48 очок.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com