image

Кополовець: Таке відчуття, що хтось грає на букмекерську контору

Михайло Кополовець щодо поразки збірної України.

Екс-хавбек Карпат і Говерли розкритикував збірну України за поразку від Ісландії, але при цьому став на захист Віктора Коваленка.

"Враження від матчу? Та ніякі враження, – каже Михайло Кополовець у коментарі для "Футбол 24". –Перший тайм – контролюємо гру. Другий тайм – повністю все віддали. У мене таке відчуття, що хтось грає у ставки на букмекерську контору. Не хочу нікого ображати, але не може команда так грати, коли у другому таймі два паси не зв’язуються докупи. Коли один суперник обігрує по 2-3 наших. Не знаю, з чим це пов'язано.

Шевченко у харківському матчі кричав, руками розмахував, а тут, в Ісландії, просто стояв – ніяких підказок. Ісландці – учасники чвертьфіналу Євро-2016. Команда непогана, сильна. Але, хлопці, ви повністю контролювали перший тайм. Що сталося потім? От просто враження, що грали на контору. Ісландці забили 2, а могли всі 4 забити.

Казати, що нам забили з порушенням правил? Ви ж не говорили про два у ворота Туреччини, які забили з порушеннями. Сиділи тихенько. Перельоти? А що перельоти? Всі літають. Реал грає в Америці – там ніч, а в Європі день. І нічого.

"Ну що, потішилися голам Туреччині не за правилами? Моментальна карма". Реакція соцмереж на безпорадну гру збірної України в Ісландії

Коваленко? Молодий футболіст, не можу сказати, що він заслужив ту критику, яка звучить на його адресу. Хлопець старається, виконує великий об'єм роботи. Можливо, кваліфікації для збірної йому не вистачає – не сперечаюсь. Але те, що кажуть, мовляв, грає по блату… Ну хлопці, у нас немає стільки футболістів! Коваленко грає у Шахтарі, де зібрані найкращі. Чому б його не викликати? Можливо, не варто ставити в кожному матчі – це вже інше питання. Але є тренери збірної, які бачать більше".

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com