image

«Львів» підписав екс-гравців «Олександрії» та «Буковини»

Прес-служба ФК «Львів» оголосила про підписання контрактів із двома новачками – з голкіпером Іваном Пономаренком та півзахисником Богданом Мишенком.

На зимову перерву «Львів» пішов на 12-му місці у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги, набравши 17 очок у 18 матчах.

Перший матч після зимової перерви запланований на 26-те лютого проти «Олександрії». Популярна букмекерська контора Леон вважає фаворитом протистояння підопічних Володимира Шарана і пропонує на їхню перемогу коефіцієнт 2.14, на вікторію «Львова» можна поставити за 3.30, нічия - 3.46. Щоб зручно робити парі та переглядати коефіцієнти на актуальні спортивні події, слід завантажити БК Леон на телефон. Про те, як це зробити, розповіли за посиланням - https://odds.ru/bookmakers/leon/skachat-bk-na-android/.

Як стало відомо, трудовий договір із 23-річним воротарем Іваном Пономаренком підписано на 2,5 роки. Останнім клубом Пономаренка була «Буковина». Раніше він також грав за «Дніпро».

Також клуб підписав нового півзахисника Богдана Мишенка. Останнім клубом Мишенка був «Гомель». Раніше він також виступав за донецький «Металург», молдовський «Мілсамі», «Десну», «Динамо» Тбілісі, «Торпедо-БелАЗ» та «Олександрію».

Також головний тренер «Львова» Олег Дулуб розповів про те, як його команда повертається до робочого ритму після зимової відпустки.

Два дні у команди буде тестування та медичне обстеження. Підопічні Дулуба їдуть до Туреччини, будуть тренуватися там два тижні, потім кілька вихідних та другий збір. На першому зборі буде п'ять спарингів, на другому – п'ять-шість.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com