image

"Металург" (Д) зливається зі "Сталлю" (Д)

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко підтвердив прийдешнє злиття донецького «Металурга» зі «Сталлю» з Дніпродзержинська, причому оновлена ​​команда буде називатися «Сталь» і базуватися в своєму рідному місті.

«Сталь» займе місце донецького «Металурга» в наступному розіграші Прем'єр-ліги. Спочатку «Сталь» домашні матчі проводитиме в Дніпропетровську (стадіон «Метеор»), а після реконструкції своєї домашньої арени, не відповідає регламенту Прем'єр-ліги, сталевари повернутися до Дніпродзержинська.
 
Найближчим часом після офіційного підтвердження злиття «Сталі» та «Металурга» визначиться кадровий склад оновленого клубу. Поки невідомо, хто стане новим головним тренером команди - наставником донецького «Металурга» є Володимир П'ятенко, «Сталлю» керує Володимир Мазяр.
 
Скоріш за все, склад «Сталі» буде побудований за рахунок «Металурга». Втім, після закінчення поточного сезону донеччани відпустили Миколи Морозюка, Жуніор Мораес, стали вільними агентами В'ячеслав Чечер, Джордже Лазіч, тому вплив «Металурга» на склад «Сталі» може стати не таким великим.
 
Відзначимо, що у «Сталі» та донецького «Металурга» один спонсор - компанія «ІСД». Виходячи з цього, принципових змін у бюджетній політиці нового клубу бути не повинно.

 

За підсумками ЧУ в Першій лізі "Сталь" (Д) посіла друге місце і вперше вийшла до УПЛ.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com