image

Минай програв на виїзді Кішварді, виграючи по ходу матчу

Матч проходив в Угорщині.

«Минай» поступився у своєму черговому товариському поєдинку ФК "Варда" з міста Кішварда. Угорська команда за підсумками минулого чемпіонату стала 10-ю в елітному дивізіоні своєї країни.

У першому таймі закарпатці контролювати хід поєдинку, але через певну незіграність нових гравців допускали багато браку в атаці.

Першими відкрили минайці. Пиняшко, отримавши пас, увірвався до штрафної і перекинув голкіпера – 0:1.

Другий тайм наша команда також розпочала досить жваво та динамічно. Навіть могла збільшувати рахунок – на 48-ій хвилині небезпечний штрафний з лівого флангу закінчився тим, що м’яч пролетів поруч із стійкою.

Проте з часом господарі все частіше почали прибирати м’яч до себе. І включили свої фланги – на жаль, «минайці» були до цього не готові. На 62-ій хвилині півзахисник «Варди» відмітився дальньою діагоналлю зі своєї штрафної на фланг, звідки наслідував пас в центр штрафної, де форвард Кішварди був точним – 1:1. За декілька хвилин «минайці» пропустили ще один, а потім – ще: тільки цього разу атаку господарі розпочинали лівим флангом - 2:1. На 78-ій хвилині наш суперник реалізував стандарт, вдало розігравши кутовий - 3:1. Зрештою матч закінчився переконливою перемогою господарів поля - 4:1.

"Минай" продовжить підготовку до Чемпіонату Українии. Наступним суперником попередньо буде «МТК» з Будапешту. Гра відбудеться також на полі суперника. Минулого сезону команда вилетіла з Вищої ліги Чемпіонату Угорщини.

До речі, стало відомо, що до розташування "Минаю" повернувся Роберт Гегедош. Після завершення Другої ліги, нападник залишив команду, був на перегляді в одному з європейських клубів. Проте вирішив повернутися додому. Роберт Гегедош забив у складі «Минаю» загалом 85 голів. З них 17 – на професійному рівні.

Нагадаємо також, що у попередніх товариських матчах "Минай" зіграв унічию з Дебреценом ( 2:2) та "Карпатами" ( 2:2).

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com