image

«Минай» зіграв внічию у першому спарингу

29 січня, на четвертий день перебування у Туреччині, закарпатці провели перший спаринг. Суперник команди Володимира Шарана – болгарський «Спартак», який наразі є аутсайдером вищої ліги своєї країни.

«Минай» – «Спартак» (Варна) – 0:0.

Минай: Бандура, Дмитрук, Нємчанінов, Горін, Рогозинський, Голуб, Паламар, Воробчак, Колесник та два гравці на перегляді. У другому таймі виходили: Пеньков, Гончар, Трубочкін, Чуєв, Ю.Кравчук, Вітенчук, Твердохліб, Байдал, Вишневський.

Гра видалась напруженою - суперник регулярно провокував наших гравців і декілька разів діяв відверто брудно. Двічі сутички ледве не призвели до бійки.

Володимир Шаран:

«Було дуже важко. Попри те, що команда-суперник закінчила осінню частину чемпіонату вищої ліги Болгарії на останньому місці. Вони встигли підсилитись дуже якісними легіонерами. Мені дуже сподобалося як вони грали перший тайм. Звичайно, потрібно зважати на те, що у нас було два важких тренування за день до матчу. І в день гри також було тренування, на якому ми відпрацьовували стандартні положення. Після такого навантаження ми знали, що хлопцям буде важко рухатись. Але гравці проявили характер і, в принципі, другий тайм провели на непоганому рівні: агресивно грали і могли забити».

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com