image

Одразу дві закарпатські футболістки увійшли до Юнацької збірної України з футболу

Сьогодні до нас завітали юні гравчині жіночої збірної команди України з футболу U-15 – закарпатки Дарина Івасько та Каріна Леспух, а також тренерський штаб команди СДЮСШОР «Спартак», - повідомляє голова ОВА Віктор Микита.

Уперше в історії жіночого футболу нашого краю одразу дві вихованки СДЮСШОР отримали виклик до національної команди, де зараз виступають в основі в межах селекційного збору.

Окрім цього, в останньому контрольному матчі Дарина Івасько відзначилася першим у своїй карʼєрі забитим голом за збірну.

Під час зустрічі обговорили поточні питання розвитку жіночого футболу в нашому регіоні, майбутні літні збори, почули враження юних закарпаток від гри на національному рівні. Подарували гравчиням і тренерам подарунки.

Усе це велике досягнення закарпатського футболу стало можливим завдяки кропіткій та цілеспрямованій роботі тренерського штабу під керівництвом Вадима Дьордя, Крістіни Костевки, голови ЗАФ Івана Дурана й очільника обласної асоціації жіночого футболу Ігоря Шинкарюка. За це дякуємо колегам.

Зараз у складі СДЮСШОР «Спартак» виступають також дівчата, які переїхали до нас із регіонів, де тривають бойові дії. Водночас вони навчаються в спортивних класах Ужгородського наукового ліцею. Тож спорт об'єднує людей, а наша спільна робота відкриває нові можливості для розвитку.

photo_2023-06-12_16-13-17 (2)
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com