image

Перший Кубок Чиркова виграла команда з Королева

17 грудня в ужгородському спорткомплексі «Юність» пройшов І турнір-меморіал з міні-футболу серед ветеранів (старших 40 років)

Турнір присвячений на честь гравця та капітана, а потім і тренера ужгородської «Говерли» та СДЮШОР Юрія Івановича Чиркова. Участь у змаганнях взяли 5 команд з Хуста, Королева, «Карпати» (Мукачево) та ужгородські колективи – «Радванка» та «Говерла».

Після урочистого відкриття турніру, на якому були присутні дружина та рідні Юрія Івановича, відомий у краї спортивний журналіст Василь Гаджега презентував книгу «Легенди закарпатського футболу — Юрій Чирков», в якій викладені світлини зі знаним гравцем та тренером, біографічні відомості та розповіді ветеранів закарпатського футболу про Юрія Чиркова.У фіналі турніру боролася команда з рідного села Юрія Чиркова СК «Королево» та колектив, в якому він провів свою футбольну та тренерську кар’єру — ужгородська «Говерла». Досить несподівано королевські футболісти в перші три хвилини матчу зуміли провести два голи, а далі вели успішні оборонні дії. Тим не менш, ще в першому таймі ужгородці один гол відквитали, але зрівняти рахунок так і не змогли. Тож кубок переможця турніру Юрія Чиркова поїхав до Королева.У матчі за третє місце зійшлися команди, які посіли другі місця в групах – «Хуст» та «Карпати» (Мукачево). Мукачівські гравці здолали хустських ветеранів з рахунком — 2:0. Організатори змагань відзначили й кращих гравців у кожній з команд. У СК «Королево» найкращим було визнано Юрія Бідзілю, у «Говерлі» – Юрія Костика, у «Карпатах» – Олександра Пересту, у команді Хуста – Віктора Драгулу, у «Радванці» – Юрія Мандича. У номінації «Кращий воротар» спеціальний приз – воротарські рукавиці отримав голкіпер «Говерли» Юрій Якубик. Переможцям та призерам турніру були вручені футболки та спортивні подарунки від дружини Юрії Чиркова – Марії. На турнір завітали багато ветеранів закарпатського футболу, які в минулому грали разом з капітаном «Говерли». Тож вони згадували цікаві історії з життя про Юрія Івановича та про славні здобутки ужгородської команди.«Карпатський об’єктив»

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com