image

Севідова пожиттєво відсторонили від футболу

Олександр Севідов, який вважається неофіційним тренером Минаю, сьогодні був назавжди усунутий від футболу.

Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу, додатково розглянувши справу за заявою Комітету з етики та чесної гри УАФ стосовно можливих порушень Кодексу етики та чесної гри ФК «Суми», своїм рішенням від 12.03.2020 заборонив тренеру Севідову О.В. будь-яку діяльність, пов’язану з футболом, строком на п’ять років. Не погодившись із даним рішенням, Севідов О.В. та Комітет з етики та чесної гри УАФ оскаржили дане рішення. Севідов О.В. просив скасувати рішення, а Комітет з етики та чесної гри УАФ просив змінити рішення та відсторонити тренера довічно.

Апеляційний комітет УАФ вирішив задовольнити апеляційну скаргу Комітету з етики та чесної гри УАФ та змінити рішення КДК УАФ, заборонивши Севідову О.В. здійснювати будь-яку діяльність, пов’язану з футболом (адміністративну, спортивну та ін.), довічно. Рішення Апеляційного комітету УАФ може бути оскаржене до Спортивного арбітражного суду (CAS) у м. Лозанна.

Олександр Севідов відреагував на це рішення і тепер має намір звернутися до Спортивного арбітражного суду в Лозанні:

«Коментувати власне кажучи нічого. Звичайно, я буду звертатися до Спортивного суду Лозанни, щоб скасувати це рішення. Рішення, яке ні на що не натягнеш. Є розуміння, як мені діяти далі. Порушені всі регламентні норми. Свавілля, інакше це рішення не назвеш.

Не хочу виправдовуватися, але нехай наберуться сміливості і прямо скажуть і покажуть хоч один матч, в якому був замішаний Севідов. Це жорстке рішення, несправедливе, адже немає ніяких доказів, все тільки на припущеннях і чутках «там почули», «там сказали».

Не можу зрозуміти, перше рішення було відсторонити на п'ять років. Три роки тривала апеляція, нічого не змогли довести. І ось зараз таке рішення. Звичайно, будемо розбиратися і однозначно подавати в CAS»

В новому сезоні Олександр Севідов, за його словами, мав займатися в минайському клубі ДЮСШ та академією "налагоджувати вертикаль дитячого футболу".

За інф. sport.ua та footboom.com

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com