image

У міжсезоння ФК Минай покинули вже п’ятеро гравців

Закарпатська команда припинила співпрацю з деякими футболістами, які в минулому сезоні не мали статусу основних. Мова про Антона Байдала, Юрія Коломойця, Руслана Паламара, Івана Трубочкіна та Михайла Шишку.

Нападник Антон Байдал взяв участь у 12 матчах УПЛ сезону 2022/23 (провів на полі 197 хв.), але відзначитися результативними діями не зумів.

Форвард Юрій Коломоєць з’являвся на полі в 15 поєдинках УПЛ (352 хв.), однак записати своє ім’я в графу «забиті м’ячі» так і не зміг.

На рахунку Руслана Паламара 9 матчів за «Минай» (173 хв.). У них 29-річний футболіст забив один гол і віддав одну результативну передачу.

Захисник Іван Трубочкін зіграв у 19 поєдинках (1 359 хв.). Незважаючи на своє амплуа, зумів одного разу відзначитися голом.

Півзахисник Михайло Шишка відіграв за «Минай» 12 ігор (550 хв.). За цей період результативними діями не відзначився.

У той же час днями стало відомо, що команду підсилить 20-річний Іван Демиденко. Попередній клуб нападника - представник грецької Суперліги – «Астерас». Також вихованець школи столичного «Динамо» грав у складах юнацьких команд «Дніпра-1» та «Олімпіка». Дебют Демиденка в УПЛ відбудеться саме у складі минайців.

Відзначимо, що сезон 2022/23 вийшов успішним у виконанні закарпатської команди. «Минай» набрав 36 очок і посів восьме місце в українській Прем’єр-лізі, що є його найбільшим досягнення в його історії.

Через місяць стартуватиме новий футбольний сезон. Наша команда вже розпочала підготовку до нього, а невдовзі зіграє свої перші спаринги. Заплановано провести 7 спарингів:

2 липня. Минай – Металіст

5 липня. Дніпро-1 – Минай

9 липня. Хуст – Минай

13 липня. Минай – Рух

16 липня. Кривбас – Минай

20 липня. Минай – Севлюш

21 липня. Минай – Металіст

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com