image

Ультрас "Говерли" відмовилися підримувати клуб

Як повідомляє ua-football.com ультрас ужгородської "Говерли" відмовилися підтримувати клуб на секторах. В наступному сезоні ультрас на стадіоні в Ужгороді не буде. Причиною цього став конфлікт між керівництвом "Говерли" (родиною Шуфричів) та ультрас. Шуфрич навіть організовував "тітушок", щоб ті погрожували фанатам. І все це через червоно-чорні прапори та гасла "Шуфрич - х...ло".

Ультрас Сергій Український розповів про дану ситуацію. "Зараз весь "двіж" вирішив, що більше не будуть підтримувати "Закарпаття" (так у фанатському середовищі називають "Говерлу"), усі відішли від цього клубу і тепер наш клуб ФК "Ужгород" - аматорська команда, яка має шанси вийти у 2-гу лігу. В нас були тільки розмови з тренером за підтримку. Команда дала знати одне, що фінансово вони зможуть нам допомагати (автобуси, банера, атрибутика)", - каже Сергій.

Джерело.

Як повідомляє Матчдей станом на 14 червня до виступів в УПЛ не була допущена лише "Говерла". Та й та - за власною ініціативою. Річ у тім, що керівники ужгородського клубу нібито поки не захотіли підписувати меморандум про погашення боргів, мотивуючи це тим, що там вказана реальна сума, а раптом їм вдасться її зменшити в ході переговорів з тими, кому клуб винен...

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com