image

Усіх футболістів ФК Минай перевірили на COVID-19

Стали відомі результати тестування футболістів «Минаю» на наявність коронавірусу COVID-19. Як повідомили у медичній службі клуба, вони виявилися негативними. Отже, серед гравців хворих на коронавірус немає.

Нагадаємо, що всю команду разом з персоналом 13 травня перевірили на наявність коронавірусу COVID-19 прямо на стадіоні. Ще раніше, коронавірус зафіксували у одного з «минайців». Наразі він на самоізоляції вдома, почувається добре - хвороба проходить без симптомів.  

Таким чином, команда виходить з карантину та продовжує тренування. Тим не менше, вони і далі будуть проходити згідно рекомендацій УАФ заради мінімізації ризиків та для запобігання у подальшому випадків захворювання.

Тим часом в Україні збираються відновити змагання професійних футбольних команд. Поки що, попередньо оприлюднили календар УПЛ. Згідно з ним змагання відновляться 30 травня, коли відбудеться 24-й тур. Також у ФФУ анонсували відновлення змагань у Кубку. Півфінали хочуть провести 10 червня, а фінал - 17 липня. саме у півфіналі має зіграти "Минай" з "Динамо". Гра відбудеться у Минаї. Нагадаємо, що на всіх етапах турніру команди грають по одному матчу.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com