image

«Ужгород» оголосив про звільнення десяти футболістів

«Ужгород» припинив співпрацю з десятьма футболістами.

На зимову паузу «Ужгород» пішов на передостанньому, 15-му місці у Першій лізі, маючи у своєму активі 16 очок.

Весняну частину сезону команда Богдана Блавацького розпочне матчем проти «Краматорська». Прочитати прогнози на матчі УПЛ можна на порталі «Рейтинг Букмекерів”. Вигідні коефіцієнти на спорт пропонує БК Мелбет. Проте деколи офіційний сайт контори може бути заблокований, для того, щоб обійти це блокування, слід перейти через робоче зеркало Мелбет.

Головний тренер Богдан Блавацький повідомив, що команду покинули Вадим Ющишин, Василь Беца, Олександр Аксьонов, Андрій Вискребенцев, Віктор Ряшко, Василь Пиняшко, Вадим Ференцик, Микола Гайдучик, Віктор Хомченко та Павло Тищук.

Раніше стало відомо, що 20-го грудня клубне керівництво вирішило призначити Блавацького головним тренером на постійній основі.

Нагадаємо, з серпня цього року Богдан Блавацький очолював футбольний клуб «Ужгород» як виконувач обов'язків головного тренера команди.

На цей вердикт вплинуло те, що «городяни» перед відходом у відпустку стабілізували склад, помітно покращили результати і з'явилися шанси врятуватися від зниження в класі.

Нагадаємо, що раніше Блавацькому доводилося тренувати «Гарай», вінницьку «Ниву», запорізький «Металург», «Прикарпаття», «Оболонь», «Волинь», «Львів» та низку польських команд.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com