image

Ужгородець Шуфрич-молодший може сісти в тюрму

Віце-президент закарпатського футбольного клубу «Говерла» Олександр Шуфрич може сісти у в'язницю за невиплату зарплати колишнім гравцям клубу Дмитру Трухіну і Сергію Кузнєцову.

"Перше кримінальне провадження ми будемо відкривати за невиплату заробітної плати, а друге - за невиконання рішення суду. Роки на три він цілком може сісти", - заявив юрист Дмитро Коробко, передає портал Sport Arena.

Також юрист зазначив, що апеляція у справі Трухіна вже виграна, що є першим подібним випадком в історії української юрисдикції.

Керівники «Говерли» у відповідь заявляють, що суди загальної юрисдикції на них впливу не мають, оскільки клуб футбольний, він входить в юридичне поле спортивних судів, проте юрист наполягає на тому, що Шуфрич-молодший, Іван Шіц і головний бухгалтер Говерли - злочинці, яких треба судити за невиконання контрактних зобов'язань і невиконання рішення суду "за іншими правилами".

На питання про те, скільки часу є у Олександра Шуфрича на виплату боргів, Коробко відповів: "У нього вже немає часу. Ми вже зараз будемо відкривати кримінальне провадження. Якщо ж брати виконавче провадження, то півроку. Спочатку державні виконавці дають тиждень на добровільне виконання , а вже потім накладають арешти на майно і рахунки ".

Раніше  ми повідомляли, що в Ужгороді буде створено новий футбольний клуб замість припинила існування Говерли.

ФФУ не видала атестат "Говерлі" на участь в наступному сезоні Прем'єр-ліги.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com