image

Ужгородській "Говерлі", схоже, прийшов кінець

Здається, футбольному клубу вищої ліги "Говерлі" прийшов кінець

Фактично клубом займається віце-президент клубу Олександр Шуфрич, однак у клубі просто фінансовий бардак. Зарплати гравцям не виплачують, клуб лише в останній момент проплачує внески у федерацію.

Наразі клуб перебував в готельно-ресторанному комплексі "Камелот" села Невицьке. Команда тренувалася ...без головного тренера. Гравці розбігаються. Ми повідомляли, що голкіпер Олександр Надь вдало перейшов в угорський "Ференцварош", а от іншим гравцям в плані працевлаштування не так таланить. 

Кілька днів тому екс-гравець "Говерли" Максим Фащук не витримав і сказав все, що думає про свій колишній клуб.

"Це клуб-пародія. Як можна не платити зарплату 14 місяців і брати участь в чемпіонаті? Клуб на Закарпатті потрібен, а угробити його найлегше. Так що бажаю їм всього найкращого. Шуфрич має можливість утримувати клуб, але немає бажання", - сказав він.

"Тренера в команді немає. Офіційно заявляю. Він чогось чекає в Києві, а команда тренується без нього", - заявив Фещук.

"Говерла" не виховує власний резерв, а поки живе з київських "динамівців", яких Ігор Суркіс підкидує Шуфричу як на заслання.

А остання новина може просто доконати клуб: екс-футболіст ужгородської Говерли Дмитро Трухін, якому його колишній клуб заборговував пристойну суму по заробітній платі вирішив подати скаргу до цивільного суду.

Справу розглядав Галицький районний суд міста Львова і суд прийняв сторону футболіста і зобов'язав ФК Говерлу виплатити йому заборгованість в 9 млн. гривень з урахуванням перерахунку на нинішній курс.

Таких грошей "Говерла" не заплатить. Дуже сумнівно, що закарпатський клуб дограє цей чемпіонат.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com