image

Ужгородський футболіст, який грав за збірну України, тепер може грати за Угорщину

24-річний футболіст з Ужгорода В'ячеслав Чурко може грати за збірну Угорщини

Як повідомляє Zbirna.com, федерація футболу Угоршини вже запропонувала Чурку грати за Угорщину. У нього є угорські коріння і , до речі, є угорський паспорт.

В'ячеслав Чурко грав за молодіжну збірну України, але, скоріше за все, йому важко буде потрапити до головної збірної, тому футболіст вирішив перейти в збірну Угорщини.

В'ячеслав народився в Ужгороді в травні 1993-го року. Тут навчався в школі і паралельно займався футболом в Ужгородській спортивно-юнацькій школі. Саме після цієї школи в 14 років він пішов в академію донецького "Шахтаря". Тут навіть викликався тренером Мірчею Луческу на тренувальні збори з головним складом команди. У 2012 році футболіста віддали в оренду в ужгородський клуб "Говерла". Але першу половину сезону він пропустив, бо у матчі за молодіжну збірну України проти збірної Туреччини зламав ногу.

Як не парадоксально, але в 2013 році Чурко вже грав за маріупольський клуб "Іллічівець" і свій перший гол за цю команду забив саме ужгородській "Говерлі".

У 2015 році В'ячеслав Чурко вже грав за "Металіст", а потім перейшов до угорського клубу "Академія Пушкаша", а вже звідти пішов грати за італійську команду "Фрозіноне". Однак зараз Чурко знову повернувся в Україну і грає за "Маріуполь".

 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com