image

В минулому сезоні "Говерлі" найчастіше били пенальті

17 червня (середа) у Києві відбудуться загальні збори учасників Прем’єр-ліги. На засіданні представників клубів буде визначено склад учасників наступного сезону, систему розіграшу, складено календар змагань та інше. Також на зборах назвуть дату суперкубкового матчу.

Нагадаємо, що  «Говерла», ще не отримала атестат на наступний сезон. За деякими даними ужгородський клуб є поки що єдиним, недопущеним до сезону 2015/2016. 

На сайті УПЛ оприлюднено статистичні дані за минулий сезон, де «Говерла» згадується у кількох показових моментах.

Ужгородська команда, зокрема, єдина, що не пробивала пенальті. При цьому найчастіше виконували пенальті у бік воріт «Говерли» та «Олімпіка» — по 9 разів.

«Говерла» найчастіше поступалися з великим рахунком — 4 рази. З великим відривом лідирує тут «Олімпік» — 9 разів. Донецька команда також має антирекордну різницю забитих/пропущених — мінус 40, та це не завадило команді завершити чемпіонат восьмою.

«Говерла» серед команд, які не перемагали з різницею 3 та більше м’ячів.

У матчі за участю ужгородського ФК зафіксовано найбільшу перемогу: «Динамо» — «Говерла» — 6:0. Також у матчі за участю «Говерли» забито найбільше м'ячів: «Говерла» — «Шахтар» — 3:7.

«Говерла» абсолютний лідер за кількістю автоголів — 4. До того ж Сергій Люлька є автором відразу двох голів у ворота своєї команди. Всього за сезон зафіксовано 12 автоголів.

«Говерла» автор найдовшої серії з пропущеними м'ячами — 13 турів.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com