image

Виконком дитячої футбольної ліги Закарпаття відреагував на бійку під час матчу юнацьких команд у Виноградові

Ми повідомляли, що у Виноградові під час матчу між командами ДЮСШ "Виноградів" - "Свалява" чоловік вибіг на поле і вдарив футболіста команди гостей.

На засідання виконкому ДЮФЛ розглянуто інцидент, який мав місце в матчі-відповіді чвертьфіналу ДЮФЛ Закарпаття вікової групи U-13 між командами ДЮСШ (Виноградів) та ДЮСШ (Свалява) у Виноградові, повідомляє  ЗАФ.

З’ясувалося, що Олександр Рева, батько гравця ДЮСШ (Виноградів), ударив на полі під час матчу футболіста зі стану суперника Імре Давида. Отож на виконкомі вирішили:

«1.1. Звернутися до правоохоронних органів із заявою щодо неправомірних дій Реви Олександра.

1.2. Заборонити Реві Олександру (батькові-порушнику) відвідувати спортивні змагання терміном на 3 (три) роки.

2.1 За недотримання вимог Регламенту в частині проведення матчів без глядачів та організація безпеки проведення змагань команду ДЮСШ (Виноградів) умовно дискваліфікувати від участі в чемпіонатах ДЮФЛ Закарпаття терміном на 1 рік.

2.2 За рішенням дисциплінарного комітету ДЮФЛ Закарпаття, відповідно до дисциплінарного кодексу ЗАФ, за порушення Регламенту в частині проведення матчів без глядачів та організація безпеки проведення змагань за удар сторонньою особою учасника змагань ДЮСШ (Виноградів) повинна сплатити грошовий внесок на рахунок ДЮФЛ Закарпаття в розмірі 30 000 грн.

3.1. За рішенням дисциплінарного комітету ДЮФЛ Закарпаття, відповідно до дисциплінарного кодексу ЗАФ, за порушення Регламенту в частині проведення матчів без глядачів під час змагань та провокаційні дії, що спричинили порушення громадського порядку, ДЮСШ (Свалява) повинна сплатити грошовий внесок на рахунок ДЮФЛ Закарпаття в розмірі 20 000 грн.

4. Дискваліфікувати гравців Реву Максима, гравця ДЮСШ (Виноградів) та Імре Давида, гравця ДЮСШ (Свалява) за обопільну бійку на 5 матчів.

5. Кошти будуть перенаправлені на ЗСУ».

Далі слово за правоохоронцями.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com