image

Як Угорщина та Україна борються за закарпатського футболіста

Наразі Україна має більше шансів

За закарпатського футболіста Ігоря Харатіна йде боротьба між тренером збірної Угорщини з футболу Марко Россі та тренером збірної України Андрієм Шевченком.

Сам Ігор Харатін зараз грає за клуб "Ференцварош" в Угорщині і він зізнався, що має угорське коріння, тому в Угорщині не вважається легіонером.

На початку лютого тренер національної збірної Угорщини Марко Россі вже приїжджав на зустріч до клубу "Ференцварош" і повідомив пресі, що готовий спробувати Харатіна в національній збірній. Але Россі повідомив журналістам, що Харатін сам повинен цього захотіти.

І ось зараз тренер національної збірної України Андрій Шевченко оголосив склад збірної України на найближчий збір і вперше в списку з'явився новачок - Ігор Харатін.

Не виключено, що українські футбольні функціонери мають намір дати можливість заграти Харатіну в одному з найближчих товариських матчів за збірну України і після цього вже почне діяти заборона на його участь в інших національних збірних. 

Ігор Харатін є молодим і перспективним футболістом і збірній України він би пригодився, тим більше, що у цьому складі на його позиції у збірній грає лише Степаненко і достойного дублера для Степаненка поки немає. 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com