image

Як в Ужгороді команда Кошицького аеропорту турнір з футболу виграла

В Ужгороді відбувся міжнародний турнір з футболу, у якому окрім ужгородських команд взяли участь команди аеропортів чеської Праги та словацького Кошице

Всього в турнірі взяли участь п'ять команд: CSA Прага, Аеропорт Кошице, "Реал" (Кошице), УжНЕТ та команда депутатів Ужгородської міськради.

Ось результати всіх матчів:

УжНЕТ - "Реал" - 3:0

"Депутати" - Аеропорт Кошице - 1:2

Прага - УжНЕТ - 4:0

"Депутати" - "Реал" - 4:1.

Прага - Аеропорт Кошице 1:6

УжНЕТ - "Депутати" - 1:3

Прага "Реал" - 0:2

УжНЕТ - Аеропорт Кошице - 0:1

Прага - "Депутати" - 1:3

"Реал" - "Аеропорт" - 0:2.

Таким чином перемогу в турнірі здобула команда Кошицького аеропорту, на другому місці ужгородські "Депутати", УжНЕТ зайняв третє місце, "Реал" (Кошице) - четверте і Прага - п'яте місце.

Як повідомив виданню Prozak.info один з організаторів турніру, керівник організації Feman (Кошице) Едуард Бураш, попередньо турнір повинен був відбутися раніше і учасники повинні були грати на великому трав'яному полі, однак через погіршення погоди було вирішено провести його в комплексі "Зінадін" у Баранинцях.

"Попередньо ми повинні були проводити турнір на футбольному полі в Невицькому, однак через погоду довелося переносити ігри з закрите приміщення і ми дуже вдячні керівництву Ужгорода та керівництву спорткомплексу "Зінедін" за те, що питання вдалося вирішити оперативно", - сказав Едуард Бураш. 

Розпорядник турніру Йозеф Барбуш розповів нам, що турнір було засновано вже 17 років тому і він мав назву Cassovia CUP.

Йозеф Барбуш

"Турніри проводилися в різних містах і нашою метою були не лише спортивні змагання, але й певні ознайомчі цілі. Ми пізнавали звичаї, історію та культуру різних словацьких регіонів. І ось зараз ми вперше вирішили провести цей турнірі в Україні, а саме в Ужгороді. І не прогадали", - розповів Йозеф Барбуш.

З його слів, учасники турніру з Чехії та Словаччини приїхали ще в четвер і до суботу мали кілька чудових екскурсій. Зокрема, у п'ятницю футболісти відвідали і Мукачево.

"Ми всі неймовірно вражені. Тут гарні місця і дуже приємні та відкриті люди. А ще нас здивувало те, наскільки у нас схожого у поані архітектури та культури. Тут відчувається, що ми мали спільну історію", - сказав Барбуш.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com