image

З початку року ФК Минай підписав 5 футболістів

Ще до Нового року ми повідомляли, що до ФК Минай приєднався Артем Мілевський. Стало відомо, що з початку року клуб підписав ще п'ятьох фуболістів.

Новим гравцем "Минаю" в став 22-річний півзахисник першоліговського "Гірник-Спорта" Олександр Петрусенко. Свого часу футболіст грав за юнацьку команду "Динамо".

Склад команди поповнився також 24-річним нігерійцем - Угечукву Огбонная. Центральний нападник перейшов з австрійського ФК "Рід".

Ще один вихованець київського Динамо підписав контракт, це 25-річний захисник Олексій Ковтун. До цього він грав за брестський "Рух". Гравець грав на чемпіонаті світу U-20 у складі збірної.

Також динамівець і захисник Данило Карась підписав контракт із "Минаєм". 24-річний футболіст починав кар’єру у "Дніпрі", потім грав за молодіжку "Динамо", основу "Арсеналу", а до "Минаю" перейшов з "Гірник-Спорту".

Останнім трансфером клубу став екс-футболіст "Карпат" Орест Панчишин (на фото). 20-річний півзахисник грав за молодіжку та основу львівського клубу, повідомляє пресслужба ФК "Минай".

Раніше ми повідомляли, що ФК Минай залишили четверо футболістів.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com