• 5da5aa8-img-4558

    Карпати закріплюються на першому місці Суперліги

    У рамках 9-го туру, який є передостаннім на першому етапі змагань у жіночій Суперлізі, ужгородські "Карпати" обіграли миколаївський "Реал" — 35:23, 36:20. Інші матчі туру відбудуться 19—20 лютого, у той час як "Карпати" гратимуть у чвертьфіналі Кубку Виклику.

  • img_8203

    "Карпати" перемагають "Реал" у 9 турі Суперліги. Відео

    Перший матч 9-го туру між "Реалом" та "Карпатами" завершився перемогою ужгородок — 35:24.  У турнірному становищі колектив з Ужгорода на даний момент випереджає найближчого конкурента на 6 очок.

  • daryna-kot

    У Суперлізі "Карпати" зіграють вже за тиждень

    Матчі 9-го туру жіночої Суперліги за участю "Карпат" перенесено з 19—20 на 1—2 люте. Матчі пройдуть у понеділок—вівторок у Миколаєві, суперником ужгородок буде місцевий "Реал".

  • druga-gra

    «Карпати» взнали свого суперника по Кубку Виклику

    Відбулося жеребкування 1/4 та 1/2 фіналу Кубка Виклику. За його підсумками на наступному етапі ужгородки зіграють із македонським «Вардаром», а у півфіналі з переможцем пари «Кастамону» — «Квінтус».

ГК "Карпати" проходять до 1/4 Кубку Виклику

ГК "Карпати" проходять до 1/4 Кубку Виклику

У першому протистоянні єврокубка "Карпати" розібралися з португальською "Колегіо де Гая". Загальний рахунок обох зустрічей — 35:53. Матчі проходили у місті Віла-Нова-де-Гая. Найчастіше у воротах суперниць відзначалася Дарія Кот — 19 разів.
15—16 січня "Карпати" зіграють у 1/16 фіналу єврокубка

15—16 січня "Карпати" зіграють у 1/16 фіналу єврокубка

У п’ятницю—суботу "Карпати" відкривають сезон єврокубків. У матчах 1/16 фіналу Кубку Виклику ужгородський клуб зустрінеться з португальським "Колегіо де Гая". Обидва поєдинки пройдуть у місті Віла-Нова-де-Гая.
"Карпати" перемагають "Спартак" у обох матчах

"Карпати" перемагають "Спартак" у обох матчах

У другому поєдинку зі "Спартаком" ужгордки здобули більш упевнену перемогу - різниця в рахунку 11 голів. Найчастіше у воротах киянок відзначалися Каганець (7) та Цубина (6). В паралельних матчах конкурент "Карпат" львівська "Галичанка" також здобула дві перемоги, тож угорі турнірної таблиці без змін — ужгородки випереджають львівянок на 4 очки. В наступному турі, який відбудеться 25-26 грудня, "Карпати" зіграють у Херсоні з місцевою "Дніпрянков".
ГК "Карпати" перемагають "Спартак" в матчі 7-го туру

ГК "Карпати" перемагають "Спартак" в матчі 7-го туру

Відбувся перший матч 7-го туру жіночої Суперліги. ГК «Карпати» у СК «Юність» приймали київський «Спартак». Гра була важкою для «Карпат», гості упродовж матчу не давали ужгородкам піти у великий відрив, постійно тримали у напрузі наш захист, при цьому змушували часто помилятись у нападі. У грі були частими вилучення та штрафні кидки. Лише під кінець гри ужгородкам вдалося суттєво вирватися уперед, як результат перша зустріч закінчилася з рахунком — 29:21.
У Кубку Виклику "Карпати" зіграють з португальцями

У Кубку Виклику "Карпати" зіграють з португальцями

Відбулося жеребкування 1/8 фіналу Кубку Виклику. За його результатами ужгородські "Карпати" зіграють з португальським ГК "Колегіо де Гая". Матчі відбудуться 9, 16 січня. У першому поєдинку "Карпати" гратимуть на виїзді.
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com