• img_4580

    Ужгород прийме 5-й тур гандбольної Суперліги

    Федерація гандболу України визначила дату і місце проведення 5-го зїзного туру Чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд Суперліги. 

  • unnamed (1)

    Закарпаття прийме матч відбору до ЧС

    6 червня у спорткомплексі «Карпати-Арена» відбудеться відбірковий матч до чемпіонату світу з гандболу. Право грати на найпрестижніших світових змаганнях на закарпатському майданчику виборюватиме і жіноча збірна України.

  • gandbol_06

    Закарпатські команди - чемпіонки "стрімкого м’яча"

    31 березня в ужгородському СК «Юність» завершися Чемпіонат України з гандболу на призи клубу «Стрімкий м’яч» серед дівчат 2001 та 2002 р. н..

  • img_4585

    Карпати відстали від Галичанки вже на 6 очок

    В Тернополі завершився IV тур жіночої Суперліги з гандболу. В останньому матчі, IV туру в групі "Захід", ужгородські Карпати поступилися львівській Галичанці 26:19. У турнірній таблиці "Карпати" відстають від "Галичанки" вже на 6 очок.

"Карпати" перемагають в першому матчі 4-го туру

"Карпати" перемагають в першому матчі 4-го туру

Стартували матчі 4-го туру жіночої Суперліги. У Тернополі проходять поєдинки у Західній зоні, а у Миколаєві у Східній. ГК "Карпати" вступили у боротьбу в другий день змагань, їхні суперники - "Хмельничанка" - є однією з найслабших команд зони. У цьому матчі ужгородки впевнено перемогли з різницею у 15 голів. Карпати: Яблонська, Воронько; Воронова 7/2, Лезінська 7, Компанієць 6, Цубина 6, Кильч 5, Готра 4, Мигович 4, Лєбєдєва 3, Руснак 2/2, Мелекесцева 1. Наступним суперником ужгородок стане місцевий "Економ-Університет". Поєдинок відбудеться у неділю, початок о 15.00. 
"Карпати" обіграли "Реал"

"Карпати" обіграли "Реал"

У Броварах продовжуються матчі 3-го з’їзного туру. Сьогодні ужгородські "Карпати" грали з миколаївським "Реалом". Рахунок зустрічі 30:21 на нашу користь. У четвер ужгородки грають зі "Спартаком". Поєдинок почнеться о 17.20.
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com