image

В Ужгороді урочисто нагородили срібних призерів Чемпіонату України з гандболу серед чоловіків

Сьогодні у спорткомплексі «Карпати Арена» відбулося урочисте нагородження срібних призерів Чемпіонату України з гандболу серед чоловічих команд Першої ліги.

Сезон, що минув, без сумніву став успішним для закарпатського гандболу. Однак, якщо до медалей різного гатунку жіночих команд ми вже звикли, то успіх закарпатських гандболістів цього року, став дещо сенсаційним.

Чоловіча команда ГК «Карпати» стартувала у відновленій Першій лізі з гандболу упевнено, проте, на початку сезону мало хто міг припустити, що їй буде під силу стабільно пройти турнірну дистанції і боротися за медалі. Підопічні Юрія Бухлака змогли це зробити і до останнього туру боролися за перемогу у турнірі.

Сьогодні, у спорткомплексі «Карпати Арена», відбулося урочисте нагородження срібних призерів Чемпіонату України з гандболу серед чоловічих команд Першої ліги.

Медалі та дипломи гравцям та тренерам команди вручили голова Федерації гандболу Закарпатської області Олександр Ледида та начальник Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА Віталій Ерфан.

Вже за місяць хлопці розпочнуть підготовку до нового сезону, який обіцяє бути не менш успішнішим. 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com