image

5 медалей з Чемпіонату України по карате

Бровари, що на Київщині, нещодавно приймали рейтинговий турнір — відкритий чемпіонат України з кіокушинкайкан карате. На ньому честь Закарпаття відстоювали вихованці Ігора Капури з мукачівського СК «Тріумф». 

Це відомі каратисти Юрій Котубей, Владислав Мишанич, Максим Дзямка, Степан Сокальський, Домініка Сабов та Міхаела Немеш, а також Андрій Шютев та Крістіна Бабіля. Ці спортсмени неодноразово поверталися з престижних та всеукраїнських змагань з медалями вищого ґатунку. Цього разу вони теж виступили достойно. 

Юрій Котубей серед 16—17-річних став срібним призером. Його суперниками були досвідчені бійці, котрі навіть у складі збірної України були учасниками чемпіонату Європи.

Таку ж медаль виборов і його товариш по команді Владислав Мишанич, який виступав у категорії юніорів. У цій же категорії виступав ще один мукачівець Максим Дзямка. Він став бронзовим призером.

Першу золоту медаль здобула Міхаела Немеш, колега по команді Домініка Сабов теж повернулася додому із срібного медаллю.

Ігор Капура, президент Закарпатської обласної федерації кіокушінкан–карате України, Костянтин Томчич, віце–президент, Василь Гаджега, журналіст.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com