image

8 березня в Ужгороді стартує Чемпіонат України з боксу серед жінок-молоді, юніорок та дівчат

8-14 березня в ужгородському спорткомплексі «ЮНІСТЬ» пройде Чемпіонат України з боксу серед жінок-молоді, юніорок та дівчат.

"Загалом з'їдуться учасниці з усієї України, які боротимуться за медалі у своїх вагових категоріях. Спеціальними гостями ЧУ стануть імениті професійні боксери: Дзінзірук С.О., Нужненко Ю.І. та Ситюк В.Д.", – зазначають організатори. Окрім Федерації боксу України, одними з головних організаторів турніру є Міністерство молоді та спорту України та Федерація боксу в Закарпатській області.

ПРОГРАМА ЧЕМПІОНАТУ:
8 березня – день приїзду команд та суддів, мандатна комісія, технічна нарада і жеребкування
9 березня – зважування учасниць, попередні двобої (поч. о 12:00), урочисте відкриття (поч. 16:00)
10-11 березня – зважування учасниць, попередні двобої
12 березня – зважування учасниць, півфінальні поєдинки
13 березня – зважування учасниць, фінальні поєдинки, нагородження призерів
14 березня – від'їзд команд та суддівської колегії

За загальноприйнятими на час пандемії COVID-19 нормами змагання проходитимуть без глядачів. У зал допускатимуться лише спортсмени, тренери та представники ЗМІ. Для усіх вболівальників двобої будуть доступними до перегляду онлайн на офіційному Youtube-каналі ФБУ та офіційній сторінці в Facebook.

«Менше тижня залишилося до відкриття Чемпіонату України у нашому місті. Це знакова подія для популяризації боксу у нашому краї. Дуже тішить, що до Ужгорода приїдуть найсильніші спортсменки, тож ми очікуємо видовищні двобої за звання найкращих. У свою чергу Федерація боксу в Закарпатській області 100% готова забезпечити максимально комфортні умови для учасниць та їх тренерів" – розповів президент ФБЗО Микола Жолтані.

150

Захід відбудеться за підтримки однієї з найбільших фінтех-компаній України «Sistema‎‎», локального бренду азіатської кухні «Sushi Lee», барбершопу «Barberia Uzh‎‎», а також мереж цілодобових крамниць «Зіна‎‎», «One minute‎‎» та «Кефір‎‎».
Пресслужба Федерації боксу в Закарпатській області

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com