• 11136613_455486244609761_6681451567515040728_n

    Євген Криса здобув бронзу на ЧС з пауерліфтингу

    У місті Сундсвалль (Швеція) за участі 279 спортсменів з 27-ми країн пройшов чемпіонат світу з пауерліфтингу в жимі лежачи серед дорослих, юніорів і юнаків, який за рівнем результатів фахівці назвали фантастичним. Збірна команда України була представлена дев'ятьма атлетами, серед котрих двоє закарпатців: студент УжНУ Євген Криса і член університетського спортклубу Олександр Шляхта.

  • 68

    Закарпатські олімпійці проти кулуарних призначень

    Незважаючи на те, що представники лижного спорту Закарпаття на мажорній ноті завершили сезон, приводу для оптимізму немає. Навпаки, доводиться констатувати мізерні перспективи на найближчу зимову Олімпіаду. 

  • Nemesh-7

    У Мукачеві пройшов Кубок області з гімнастики (ВІДЕО)

    У Мукачеві пройшов кубок Закарпаття з художньої гімнастики. За перемогу змагалося понад 120 гімнасток різних вікових категорій від 4 до 16 років з Ужгорода, Перечина, Мукачева, Луцька, Запоріжжя та Києва. Уперше турнір приймало Мукачево. Перемогла команда КОДЮСША «Спартак» з Мукачева, друге та третє місця у клубів «Спартак» з Луцька та «Динамо» з Ужгорода.

  • 1431527671_dsc_3178_result

    Срібло й бронза ЧУ з важкої атлетики

    12—16 травня у Запоріжжі відбувся Чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 17-ти років. 

Закарпатці успішно виступили на відкритому чемпіонаті Словаччини зі спортивного орієнтування

Закарпатці успішно виступили на відкритому чемпіонаті Словаччини зі спортивного орієнтування

Вихованки Закарпатського центру туризму і спорту учнівської молоді вдало  виступили у відкритому чемпіонаті Словаччини зі спортивного орієнтування. Ці старти зібрали всіх найсильніших спортсменів-орієнтувальників  сусідньої країни, а також гостей з Угорщини та України.
Ужгородці срібні призери домашнього ЧУ з водного поло

Ужгородці срібні призери домашнього ЧУ з водного поло

11—16 травня в Ужгороді, проходив чемпіонат України серед юнаків 2003 року народження та молодше. У цій віковій категорії, чемпіонат проходить в один тур. Змагання завершилися перемогою представників Харківщини. Ужгородське «Динамо» посіло друге місце.
В Ужгороді стартували змагання з водного поло

В Ужгороді стартували змагання з водного поло

Сьогодні в Ужгороді відбулося урочисте відкриття чемпіонату України з водного поло серед юнаків 2003 року народження. До участі в Чемпіонаті заявилося 12 команд. Приймає захід спортивний комплекс Ужгородського національного університету. 
Четверо фристайлістів з Мукачева у складі збірної України

Четверо фристайлістів з Мукачева у складі збірної України

Вперше в історії зимових видів спорту Закарпаття відразу четверо фристайлістів, що змагаються у дисципліні могул ввійшли до складу збірної команди України. Це — кмс України Марина Хрипта ( 1996 р. н. ), Антон Дешко (2000 р. н.), а також Георгіна Цап та Ірина Соловей (обидві з 1997 р. н.). Усі ці спортсмени передані у ШВСМ (директор В. Федорчук) і є вихованцями тренера ДЮСШ Мукачівської Степана Легези. Право виступати за збірну країни наші спортсмени здобули на Чемпіонаті та Кубку України з фрістайлу-могулу.
Рекордний благодійний забіг хоче здійнити ужгородець

Рекордний благодійний забіг хоче здійнити ужгородець

16 травня ужгородець Дмитро Джеміль пробіжить «Марафон життя". Акція стартує в Ужгороді, а завершиться 6 червня у Києві. Поєднати суспільство, спорт, благочинність, туризм завдяки допомозі дітям мають на меті організатори забігу. 
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com