• Шахи

    Ярослав Щербак срібний призер ЧУ з шахів

    У Миколаїві відбувся чемпіонат України з шахів серед школярів до 12 років. Вихованець мукачівської шахової школи 11-річний свалявець Ярослав Щербак здобув срібну медаль. Від переможця змагань Ярослав поступився лише на один пункт за додатковим показником, оскільки в підсумку набрав таку ж суму балів. Нещодавно наш шахіст на юнацькому турнірі у Львові зміг виконати норму кандидата в майстри спорту. Тренер спортсмена Аттіла Кріштофорі. 

  • DSC_8645

    В Ужгороді заснували Спортінфоцентр

    Нещодавно, в Ужгороді на І поверсі відбудованого та оновленого клубу «ІППОН» (вул. І. Франка, 1) розпочав свою роботу Спортивно-інформаційний центр Закарпаття.

  • DSC_8108

    Цьогоріч в Ужгороді буде ще більше петанку

    Цікава французька гра набуває популярності в обласному центрі Закарпаття.

  • баскетбол1

    СДЮШОР-2000 у фіналі баскетбольного ЧУ

    Завершилися змагання у групових раундах Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги сезону 2004/2005. 

Офіцинський - чемпіон України з пауерліфтингу

Офіцинський - чемпіон України з пауерліфтингу

У Луцьку пройшов чемпіонат України з класичного пауерліфтингу серед чоловіків і жінок, юніорів і юніорок, юнаків і дівчат, в якому взяли участь 230 спортсменів з 20-ти областей нашої держави та міст Києва і Севастополя.
Ольга Павляк здобула дві медалі ЧУ з шашок

Ольга Павляк здобула дві медалі ЧУ з шашок

22 до 29 березня у Львові відбувся Чемпіонат України з шашок-64 серед юнаків та дівчат різних вікових груп. Турнір зібрав найбільшу кількість учасників за останні десять років проведення чемпіонатів України — 120 спортсменів.
В Іршаві пройшов Всеукраїнський турнір з боксу

В Іршаві пройшов Всеукраїнський турнір з боксу

28—29 березня на Іршавщині вперше проводився Всеукраїнський турнір з боксу серед дітей та юнаків. Серед учасників були юні спортсмени з Києва, Тернополя, Вінницької, Івано-Франківської, Львівської областей, а також Ужгорода, Берегова та Іршави.
В Мукачеві пройшов турнір ім. Володимира Гвоздьо

В Мукачеві пройшов турнір ім. Володимира Гвоздьо

«28 березня, в Мукачеві вшанували пам’ять надзвичайно світлої людини, активіста, одного з засновників Мукачівського петанк-клубу Володимира Гвоздьо. Він також відомий закарпатцям, як організатор наймасштабнішого  в краї фестивалю – «Beregfest», у рамках якого щорічно проводили і змагання по петанку», – розповів президент Мукачівського петанк-клубу Юрій Кравчук.
В Ужгороді відбувся Чемпіонат України з пішого туризму

В Ужгороді відбувся Чемпіонат України з пішого туризму

24 – 26 березня 2015 року в с. Доманинці Ужгородського району був проведений ІІ (обласний) етап Чемпіонату України серед юнаків та юніорів з пішохідного туризму – Чемпіонат Закарпатської області серед юнаків та юніорів з пішохідного туризму "Відкриття туристського сезону-2015". В змаганнях взяли участь гуртківці профільних і непрофільних гуртків Закарпатського центру туризму, краєзнавства, екскурсій і спорту учнівської молоді та команди Іршавської райСЮТур, Хустської райСЮТур, Виноградівського, Великоберезнянського, Воловецького, Перечинського та Рахівського районів. 
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com