• 7

    Відбувся Зимовий Чемпіонат області з орієнтування

    21 лютого в Ужгороді пройшов перший в цьому році обласний чемпіонат зі спортивного орієнтування. Організатором виступив Закарпатський центр туризму і спорту учнівської молоді. Півтори сотні учасників самого різного віку, від шкільного до пенсійного, вчергове зібралися разом, щоб виявити найсильніших Зимовому Чемпіонаті області.

  • PY_18_02_2015_2

    Закарпатці треті на Кубку України

    17—18 лютого у Києві на території бази олімпійської підготовки збірних команд України з гірськолижного спорту й сноубордингу «Протасів Яр» відбувся перший етап Кубку України 2015-го року зі сноубордингу (паралельний слалом) і всеукраїнські змагання серед юнаків та дівчат зі сноубордингу (паралельний слалом).

  • d5811977153d242ce8694d24fee64919

    Джурджа з третьої спроби підкорив «Трускавець»

    9—13 лютого  у Трускавці відбувся всеукраїнський юнацький турнір «Зимовий Трускавець». 

  • V5Vd2HkLjk4

    В Хусті визначилися кращі пауерліфтери Закарпаття

    У Хусті відбувся Чемпіонат області з пауерліфтингу у триборстві. У змаганнях брали участь спортсмени з Ужгорода, Мукачева, Виноградова, Перечина та Сваляви.

Сергій Расчупкін другий на 10-кілометровій дистанції

Сергій Расчупкін другий на 10-кілометровій дистанції

Мукачівець Сергій Расчупкін став срібним призером на десятикілометровій дистанції "Пробігу заради кохання", що пройшов 14 лютого в Києві на засніжених доріжках Національного комплексу "Експоцентр України".
БК "Ужгород" переміг "Скіф"

БК "Ужгород" переміг "Скіф"

У вихідні в СК «Юність» відбувся ІІ тур другого кола чемпіонату України з баскетболу в першій лізі серед чоловічих команд. Місцевий БК «Ужгород-УЖНУ» приймав одного з аутсайдерів першості – БК «Скіф» зі Львова. 
Студенти УжНУ завершили виступи на Універсіаді

Студенти УжНУ завершили виступи на Універсіаді

В Іспанії завершилася Зимова Універсіада 2015. Наша збірна здобула загалом 5 медалей різного гатунку. З таким результатом Україна у загальному заліку посіла 13-те місце. Не найкращий результат враховуючи, що на двох попередніх Зимових Універсіадах (2013, 2011) українські студенти в загальному заліку були, відповідно, восьмими і третіми.
БК "Ужгород" наздоганяє лідера Чемпіонату

БК "Ужгород" наздоганяє лідера Чемпіонату

В першій баскетбольній лізі розпочалося друге коло. У Західній групі (підгрупа Південь-Прикарпаття) БК «Ужгород-УжНУ» провів два матчі із «Чернівці-Буковиною». Поєдинки проходили у Чернівцях і обидва закінчилися перемогою ужгородців. 
Етап Кубка з раллі відмінено

Етап Кубка з раллі відмінено

Упродовж 13—15 лютого на території Львівської (Сколівський район) та Закарпатської (Воловецький район) областей було заплановано провести перший етап серії «Кубок Карпат» з гірських автоперегонів та перший етап Кубка України з ралі. Змагання мали загальну назву «Зимові вершини». 
Закарпатці виступають на Універсіаді 2015

Закарпатці виступають на Універсіаді 2015

У Іспанії проходить друга частина змагань 27-ї Всесвітньої Універсіади. Україна на Ігри делегувала 51-го учасника серед яких три представника Закарпаття, студенти УжНУ Ігор Гам і Тарас Ковбаснюк (гірські лижі) та Євген Гулій (сноубординг). 
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com