image

54-ті міжнародні змагання з легкої атлетики Кубок "Дружба"

У традиційному атлетичному змаганні прийняли участь 15 команд України та Закарпатської області, а також гості зі Словаччини загальною кількістю 250 учасників.

Проведення змагань традиційно підтримує управління молоді та спорту Закарпатської ОДА. Під час відкриття керівник управління наголосив: "Маємо за честь приймати сьогодні гостей на таких поважних змагань із легкої атлетики. Сьогодні легка атлетика в Україні на високому рівні, проте нам точно є куди рости в світовому масштабі. Хотілося б, аби спортсмени мали більше можливостей для тренувань, а також більше спортивного інвентарю. І ми над цим будемо працювати. Чекаємо на нові рекорди та імена українців на світових п’єдесталах найпрестижніх змагань з легкої атлетики".

Як анонсували напередодні організатори, програма була насиченою і цікавою.

Хоча перший змагальний день запам’ятається дощем та мокрою доріжкою, проте боротьба між спортсменами була серйозною. Програма передбачала біг на дистанції на 100, 200, 400, 800 та 1500 м, а також стрибки в довжину та метання спису.

Другого дня погода більше сприяла проведенню змагань. Спортсмени мали можливість позмагатися між собою та зі своїми особистими рекордами. Традиційно особливу увагу становили змагання зі штовхання ядра та потрійних стрибків.

Результати всіх змагальних днів можна знайти на сайті Федерації легкої атлетики Ужгорода за посиланням:  http://www.flauz.uz.ua/.

Організатори змагань запрошують готуватися до 55 змагань з легкої атлетики та запрошують проводити навчально-тренувальні збори в Закарпатській області.

ЗОДА

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com