image

Де в Ужгороді можна привести себе у форму (ОГЛЯД)

 

Тренажерний зал -  невід’ємний атрибут кожної активної людини. Не тільки з приходом літа треба слідкувати за своїм тілом, а цілий рік, до того ж, прикладати чимало зусиль, щоб досягти бажаного результату.

 В Ужгороді  щороку відкривають нові приміщення, де можна «розігріти залізо». Основа будь-якого спортивного залу-це тренер. Є хороші тренери, а є хороші продавці своїх послуг. Навіть в найпростішому спортклубі  достатньо тренажерів для продуктивного тренування, тому не оцінюйте спортзал тільки за сучасною технікою. Перед тим, як вдатися до пошуків ідеального місця, де можна привести себе у форму, запам’ятаєте одне - над собою треба працювати!

Відтак ми вирішили оглянути популярні спортивні зали, порівняти ціни, умови, послуги, графік роботи та їхнє розташування в Ужгороді, аби вам було легше підібрати для себе найбільш оптимальний варіант.

ViperGym

Адреса: вул. Капушанська, 175а

Графік роботи:  Пн-Пт 7:00-23:00

                             Сб 8:00-21:00

                             Нд 8:00-17:00

Умови, послуги, ціни, розташування:

ViperGym - новий зал, який функціонує декілька місяців. Це два великі приміщення - тренажерна зала та окрема кімната для групових занять. Тут велика кількість тренажерів для всіх груп м’язів.Viper Gym пропонує вам персональні та групові заняття різних напрямків(TRX, Pole dance, boks, фітнес та ін.). Розібратися  допоможуть тренери, тут їх аж 30. Завжди напоготові черговий тренер, який слідкує за кожним клієнтом. У Viper Gym вам допоможуть правильно підібрати програму тренувань, скласти індивідуальний графік харчування та покращити самопочуття. Комфортне тренування в залі також забезпечить кондиціонер, що дуже важливо. Окрім силових тренувань, ви маєте змогу привести в тонус  свої м’язи, скориставшись послугами массажу, тут він різноманітний, починючи від велнес-масажу, закінчуючи массажем живота для покращення травлення.

 Щодо цін, то багато варіантів, які може людина обрати для себе :

Month 10” – 450 грн, сюди входить тренажерна зала, кардіо-зона та групові заняття, відвідуваність 10 разів протягом місяця в будь-який час.

Gym 10”-  325 грн, сюди входить тренажерна зала, кардіо-зона, відвідуваність 10 разів протягом місяця в будь-який час.

StudentCard”- 290 грн, сюди входить тренажерна зала, кардіо-зона, відвідуваність необмежена протягом місяця в будь-який час.

“1 відвідування”- 50 грн., сюди входить тренажерна зала, кардіо-зона, безкоштовне одне одне групове заняття в будь-який час.

Universal”- 2650 грн., сюди входить тренажерна зала, кардіо-зона, групові заняття, 2 персональних тренування, безкоштовний масаж на 30 хв., безкоштовні рушники, гостьові візити, заморозка на 30 днів, термін дії 365 днів, відвідуваність необмежена.

Також діє й багато інших пропозицій по прасам, такі як “Family 2,3”, “Kids+”, “Adult+” та інші.

Знаходиться Viper Gym на околиці м. Ужгород, що не для всіх є зручним.

FitLife

Адреса:  вул.Легоцького,19а

Графік роботи: Пн-Пт 7:00-23:00

Сб 8:00-20:00

Нд 8:00-17:00

Умови, послуги, ціни, розташування:

Якщо ви хочете якомога швидше мати гарне тіло, бути спортивним та здоровим, то вам сюди. Тренування у досвідчених тренерів, допоможе досягти бажаного результату за короткий термін . Особливістю FitLife є те, що вашим персональним тренером може бути дівчина, адже в більшості тренажерних залів індивідуальні послуги тренувань, надають чоловіки, що не всім і не завжди підходить.

Спортивне приміщення має дуже зручне розташування, адже знаходиться у ТЦ “Токіо”, що посилює його відвідуваність. Зал новий, працює всього 2 місяці, а охочих займатися вже дуже багато. Крім тренажерної зали, тут також є кімната для групових занять з найсучаснішим обладнанням.  Велика різноманітність тренажерів та кардіо-зона. Зайшовши в зал, ви можете перепочити перед тренуванням, випивши  фреш  із фруктів , а  спортивне харчування, яке можна придбати в залі, додасть вам нових сил для потужного тренування.

Розібратися з тренажерами, підказати базові вправи та підстрахувати вас, допоможуть  чергові тренери, які слідкують за кожним клієнтом. Також FitLife надає своїм працівникам змогу для кар’єрного зросту та участь в багатьох спортивних змаганнях.

Серед групових занять ви можете відвідати йогу, TRX, пілатес, фітнес-йогу, дитячий фітнес, денсмікс та інше.

Ціни дуже приємно здивують, адже 1 відвідування коштує всього 39 грн., сюди входить тренажерна зала, кардіо-зона та групові заняття.

5 відвідувань- 150 грн, термін дії 30 днів, сюди входить тренажерна зала, кардіо-зона та групові заняття.

Місяць стандарт- 315 грн., термін дії 30 днів, сюди входять тренажерна зала, кардіо-зона та групові заняття.

3 місяці-815 грн., термін дії 90 днів, сюди входить тренажерна зала, кардіо-зона,групові заняття, заморозка абонементу на 7 днів, 5 хв. В солярії, 1 персональне тренування, розтермінування платежу.

12 місяців-2517 грн., термін дії 365 днів, сюди входять тренажерна зала, кардіо-зона, групові заняття, 4 персональних тренування, розтермінування платежу, заморозка на 30 днів, 25 хв. в солярії та рушники.

MaximusGym

Адреса: вул. Гленца, 1

Графік роботи:  Пн-Пт 07:00-22:00

Сб-Нд 08:00-21:00

Умови, послуги, ціни, розташування:

Тренажери, представлені у залі Maximus Gym дозволять ефективно тренувати всі групи м’язів, виконуючі як базові, так і комплексні тренування.

Це також новий та просторий зал, який добре освічується та охолоджується кондиціонерами. Тут не має групових занять та послуг масажу, але  сучасна та нова техніка дасть змогу продуктивно тренуватися навіть без тренера.  В Maximus працюють молоді та енергійні спеціалісти, які швиденько допоможуть розібратися в залі, навіть якщо ви новачок. При вході можете собі обрати багато варіацій спортивного харчування, яке можна придбати майже в кожному спортклубі. Одне з найважливіших привілеїв те, що можна підібрати собі програму тренувань під настрій з черговим тренером, який дасть корисні поради й щодо правильного харчування та розпорядку дня.

Тут також діють різноманітні акції:

 Для студентів та школярів, для яких  відвідування коштує тільки 150 грн. за місяць.

 Безліміт необмежений на 30 днів обійдеться вам у 300 грн.

 Ще цікаво те, що придбавши тренування на 6,12 чи 18 днів, ви можете їх виходити протягом цілого року!

Розташування клубу хороше, адже неподалік знаходяться студентські гуртожитки, місцевий стадіон та Палац дитячої та юнацької творчості.

 Дюна-95

Адреса: вул.Капушанська,

Графік роботи: Пн-Пт 9:00-21:00

Сб 10:00-18:00

Нд 10:00-15:00

Умови, послуги, ціни, розташування:

“Дюна-95” заслуговує особливої уваги ,адже це один з найперших фітнес-центрів у м. Ужгород. Тут хоч не нові, але дуже якісні та сильні італійські тренажери, які розташовані на обох поверхах клубу.  Велика площа  розділяє клуб на 2 поверхи та 3 зали. Функціонують 2 кондиціонери , які прекрасно охолоджують все приміщення. Завжди грає драйвова музика, яка мотивує людину, займатися інтенсивніше та енергійніше. Хороша кардіо-зона, де  можна побігати не тільки на біговій доріжці, а й підкачати ноги на степпері, чи орбітреці. Завжди допоможе черговий , чи персональний за окрему плату.З тренуваннями в “Дюні” , ви зможете реалізувати важливі цілі, такі як схуднення або набір м’язової маси, а також психологічні розгрузки та оздоровлення організму в цілому.

Щодо цін, то можна підібрати собі:

 Разовий абонемент за 40 грн.,

Абонемент 7+1 за 240 грн., який діятиме протягом місяця.

Клубна картка, так мовити безлімітний місяць за 330 грн.

 “Клубна картка” на 90 днів за 880грн.

Розташування клубу знаходиться у спальному районі,неподалік прсп.Свободи,  що є зручним для жителів.

 AlexPRO

Адреса: вул.Новака, 2

Графік роботи:

Умови, послуги, ціни, розташування:

AlexPRO - це великий комплекс послуг, серед яких можна обрати різноманітні поєднання. Розуміється, що тренажерний зал відповідає найвищим вимогам, а такі групові заняття як bosu чи crossfitpro, ви взагалі спробуєте вперше, бо тільки тут залі є ці напрями.

Спортклуб новий, з дорогим та якісним обладнанням як для тренажерного залу, так і для аеробіки. Персональні тренери допоможуть вам скласти індивідуальну програму тренувань. Розробивши для клієнта систему харчування з урахуванням ваших  анатомо-фізіологічних особливостей організму, тренер гарантує досягнення максимального результату за той термін, який вам потрібно.

У новенькому приміщенні AlexPRO є роздягальні, душеві кімнати, зона відпочинку та послуги масажу від професійних масажистів. Кондиціонери, великі вікна, чудове освітлення- створюють затишок та спокій під час тренування йоги, яке можете спробувати щовівторка, четверга та суботи.

На перший поляд може здатися, що тут найдорожче, ніж у вищеописаних залах, але це і є однією з родзинок AlexPRO , а саме те, що якщо ви купуєте абонемент на цілий рік, то кожний місяць виходить всього 292 грн., а ще й маєте можливість виплатити не всю суму відразу, а частинами, що є  дуже зручно.

12 місяців-3500 грн.

6 місяців- 2800 грн.

1 місяць “Необмежений”-700 грн.

10 відвідувань (групові заняття)- 400 грн.

1 відвідування (тренажерний зал+групове заняття)-65 грн.

Розташування чудове, адже зал знаходиться в центрі міста, що забезпечить хорошу клієнтську базу.

 

 

Ніколетта Бокшан, студентка відділення журналістики УжНУ

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com