image

Закарпатські гірськолижники здобули срібло і бронзу на Чемпіонаті України з гірськолижного спорту

На Закарпатті проходять головні змагання українського гірськолижного спортивного календаря — чемпіонат України. 17 березня на трасах гірськолижного спортивного комплексу «Красія» провідні гірськолижники п`яти областей країни розігрували титул національного чемпіона у слаломі-гіганті.

Кращий результат в обох спробах серед жінок досить очікувано показала багаторазова чемпіонка України, спортсменка Івано-Франківської області Богдана Мацьоцька. Беззаперечне друге місце та срібну медаль виборола киянка Тетяна Тікун, а своє право на бронзу цього комплекту нагород також впевнено підтвердила представниця Львівщини Ольга Книш.

У чоловіків на чемпіонську медаль претендували щонайменше чотири учасники стартового протоколу. Тим не менш бажаний титул сьогодні виборов лише один. Киянин Ростислав Фещук зумів зберегти свою перевагу за результатом на першій трасі і за сумою двох спроб показав найкращий час, виборовши місце на вищий сходинці п`єдесталу пошани. Представник Закарпаття Василь Теличук майже наздогнав суперника у другій спробі, але фінішував лише другим. Його соратник по команді Іван Ковбаснюк посів третє місце. Обох лижників тренує Ігор Скрябін.

Сьогодні, 18 березня, спортсмени продовжують боротьбу за медалі і титули - на цей раз у спеціальному слаломі.

За медалі також будуть боротися спортсмени молодших вікових груп — юніори 1994-1998 р.н., юнаки 1999-2000 р.н. та юнаки 2001-2002 р.н.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com