image

"Говерла" оформляє документи для іноземців

Після короткої відпустки «Говерла» зібралася в Ужгороді, де продовжила підготовку до матчу національної першості з «Олімпіком».

— Тренувальний процес ми були змушені побудувати з урахуванням того, що п'ять футболістів були викликані до збірних, — зазначив головний тренер «Говерли» В'ячеслав Грозний. — Серж Акакпо відбув до Того, Віталій Ягодінскіс — в розташування національної команди Латвії, Лоренцо Шимич — до Хорватії (U-19), Дмитро Хльобас — в нашу молодіжку, а Тарас Качараба — до юніорської збірної (U-20).

Їх повернення намічено на 1 квітня, і вони відповідно не встигнуть відновитися до матчу з донецьким колективом, призначеним на п’ятницю 3-тє квітня.
 
Ми зверталися з проханням перенести поєдинок на день пізніше або хоча б змінити час початку (17.00), щоб нам було зручно після матчу виїхати поїздом до Ужгорода, але, на жаль, нас не хочуть чути.

З приводу можливих новачків наставник закарпатців відповів дипломатично: «Не хочу називати їхні імена, поки вони не будуть заявлені. Головна проблема — в оформленні документів для іноземців».

19-й тур
10 квітня (п’ятниця)
Говерла - Іллічівець 17:00
Металург З. - Волинь 19:00

11 квітня (субота)
Металург Д. - Олімпік 14:00
Шахтар - Чорноморець 17:00
Дніпро - Металіст 19:30

12 квітня (неділя)
Динамо - Зоря 17:00

13 квітня (понеділок)
Карпати - Ворскла 14:00

 

ТУРНІРНЕ СТАНОВИЩЕ

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com