image

На ЧУ з легкої атлетики закарпатець здобув срібло

У Кіровограді на стадіоні «Зірка» відбувся Чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків 1999 р. н. та молодші. Упродовж трьох днів (27—29 червня) спортсмени боролися за путівки на юнацький чемпіонат Європи, який 14—17 липня прийматиме Грузія.

Від Закарпаття на Чемпіонаті виступали лише двоє спортсменів — Ярослав Козарь та Павло Маркович.

Ярослав Козарь у бігу на 400 м з бар'єром показав другий результат, подолавши дистанцію за 57,3 с (ІІ розряд). Ярослав представляє мукачівську ДЮСШ. На жаль норматив на ЧЄ серед юнаків складає 55,9 с. Жоден спортсмен у цій дисципліні його не виконав.

Ще один спортсмен із Закарпаття Павло Маркович, що представляє тячівську ДЮСШ, кваліфікувався до фіналу у потрійному стрибку. Із результатом 13,31 м (ІІ розряд) Павло став дев'ятим.

У командному заліку Закарпатська область на останньому 25-му місці (52 очки). Перемогла Харківська область — 50 спортсменів, що представляли Харківщину здобули 861 очко.

Усі результати.

***

6—10 липня у Нідерландах відбудеться дорослий Чемпіонат Європи з легкої атлетики. У складі збірної України 85 спортсменів. Серед них один представник Закарпаття — Роман Романенко, який візьме участь у півмарафоні.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com