image

Офіцинський - чемпіон України з пауерліфтингу

У Луцьку пройшов чемпіонат України з класичного пауерліфтингу серед чоловіків і жінок, юніорів і юніорок, юнаків і дівчат, в якому взяли участь 230 спортсменів з 20-ти областей нашої держави та міст Києва і Севастополя.

Найуспішніше із закарпатських атлетів виступив Максим Офіцинський, котрий підняв у сумі триборства 487,5 кг, що на 32,5 кг вище за його попередній результат, і переміг серед юнаків у ваговій категорії до 74 кг, випередивши срібного призера з Донецької області на 15 кг. Це вже друге за останній час всеукраїнське золото 17-річного ужгородця, котрий два тижні тому став чемпіоном України з класичного жиму лежачи. 

Серед чоловіків срібним призером у категорії до 105 кг з результатом 670 кг став Богдан Міговк з Хуста, котрий вперше виборов медаль всеукраїнського ґатунку, 10-те місце посів його земляк Віталій Фанта (вага до 83 кг), а у юніорів на 8-му місці опинився Віталій Троян з обласного центру (до 93 кг).

За підсумками змагань Максим Офіцинський здобув право представляти нашу країну на юнацькому чемпіонаті світу, що відбудеться у червні у Фінляндії.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com