image

Спортсмени звинувачують відомого тренера України із Закарпаття Аблаєва в некомпетентності і просять допомоги в лікуванні молодого закарпатського фрістайліста Окіпнюка

Спортивна громада України просить допомоги у всіх небайдужих допомогти з фінансуванням лікування молодого закарпатського фрістайліста Олександра Окіпнюка

"Шановна спортивна громадо, тренери, батьки і спортсмени! Ми, закарпатські тренери, вимушені звернутись до всіх вас з криком батьківського відчаю і болю та проханням про допомогу!!!! Нашому молодому закарпатському спортсмену, майстру спорту з фрістайлу, члену збірної команди України з фрістайлу Олександру Окіпнюку необхідна ваша фінансова допомога – понад 1500 євро.

Саші потрібне лікування і реабілітація за кордоном, щоб спортсмен зміг відновити своє здоров’я і можливо це дасть йому шанс продовжити заняття своїм улюбленим спортом – лижною акробатикою! Рік тому спортсмена було травмовано тренером збірної з фрістайлу – Аблаєвим, але батьки Саші знайшли кошти на лікування (більше 15 тисяч гривень) і спортсмен посів 4 місце на Кубку Європи, але в цьому сезоні тим же тренером Аблаєвим було завдано шкоди здоров’ю вже декільком спортсменам, в тому числі і Окіпнюку!

 

Батьки Саші вже в великих боргах, щоб знайти кошти на його лікування. Грошей просто не має! Чому ми, особисті тренери і батьки спортсменів, маємо виправляти «помилки» тренерів, які не мають уяви про тренувальні навантаження різновіковим спортсменам??? Відношення керівництва міністерства, Федерації лижного спорту України і НОК до проблеми спортсменів ми вже зрозуміли. На всі листи батьків і тренерів з проханням про допомогу спортсмену, який завоював олімпійську ліцензію і входить до основного складу збірної команди України з фрістайлу ПОВНИЙ ІГНОР І БАЙДУЖІСТЬ: жодної відповіді на листи, жодної копійки допомоги від ФЛСУ, НОК та Мінмолодьспорт!

Ці «керівники спорту», лише поцікавились довідками лікарів з метою найти привід викинути спортсмена зі збірної!!!! Ми обурені таким свинячим відношенням до спортсмена і до спорту взагалі. Ваші пояснення, шановні керівники, начебто завдяки «великому тренеру» Аблаєву талановитий спортсмен Абраменко завоював Кришталевий глобус, не витримують ніякої критики. Мандрувати по світу за державні кошти і тренувати підготовленого не вами спортсмена, який здобував вже у 2012 році призові місця на етапах Кубку світу, посідав 6-ті місця на чемпіонатах світу і Олімпійських іграх ЛЕГКО, а ви потренуйте спочатку малечу і виростіть з них принаймні майстрів спорту і чемпіонів України, тоді будете публікувати ваші побрехеньки на шпальтах газет покупних кореспондентів.

Ми дуже вдячні за небайдуже ставлення, підтримку і допомогу керівнику управління спорту Закарпатської ОДА Ерфану В., Центру олімпійської підготовки Закарпаття, керівництву Берегівської бази «Колос»., лікарю Лілі Катюковій, тренерам, батькам, спортсменам Закарпаття (і не тільки). Але зібраних коштів виявилось недостатньо для відновлення здоров’я Саші Окіпнюка! Ще раз звертаємось до вас з проханням про допомогу! За кожну вашу гривню щира подяка і наш батьківській уклін до землі!!!

Банківські реквізити для перерахування коштів на допомогу Окіпнюк Олександру :
р/р 5100938300451779 INSTANTCARD otpbank
контактний телефон +38 050 88 49 401 Окіпнюк Ольга Іванівна", - написала в соцмережах Наталія Ердеї з Берегова.

Під цим повідомленням було ряд гнівних коментарів проти спортивних чиновників:

"Грошей на всіх не вистачає. Тому державний тренер з фрістайлу витрачає гроші, в першу чергу, на лікування іншого чиновника-корупціонера, який покриває його фіктивні протоколи Чемпіонату України. Приймає, затверджує звіти, побудовані на брехні. А ще погрожує "критиканам" судовими позовами".

"Не буду давать характеристику действиям "керівників", на ум приходят одни маты. Им стыдно не будет никогда за свои действия".

 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com