image

Ужгородці стали призерами Чемпіонату України з петанку

В Ужгороді на стадіоні "Авангард" протягом трьох днів тривав Чемпіонат України з петанку в дисциплінах тет-а-тет, дуплети та дуплети-мікс. 

Всього було зареєстровано 13 команд. Приїхали до Ужгорода понад 50 спортсменів з Києва, Полтави, Вишгорода, Львова, Харкова, Черкас, Івано-Франківська. Закарпатські петанкісти були представлені клубами з Ужгорода, Мукачева.

Після трьох днів запеклої боротьби визначилися чемпіони та призери. У фінальній стадії аж чотири команди мали по три перемоги і чемпіонів визначали по кількості очків. Зрештою, перемогу здобула команда у складі Олександра Коваля, Марії Нєвмержицької з Києва та харків'ян Андрія  Камєнєва і Ганни Бєзродної. Саме ця команда цього року представлятиме Україну на Чемпіонаті світу у Беніні.

На другому місці команда у складі харків'ян Олега Косолопова, Лізи Волкової, Павла Грибачова, а також ужгородки Олександри Шевченко.

Бронзові нагороди у виключно ужгородської команди у складі Євгена Ліховідова, Ігоря Сєхіна, Олени Колодій та Власти Височанської. 

Наступний крупний турнір в Ужгороді відбудеться вже за два тижні - 5-6-7 травня пройде традиційний міжнародний турнір "Сакура".

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com