image

Ужгородець взяв участь у змаганнях IRON MAN в Омані

Ужгородець Роман Мегела пройшов дистанцію на змаганнях IRON MAN, які відбулися в Омані

Про це Роман Мегела написав на своїй сторінці у Фейсбук.

"Довгоочікуваний фініш!! Разом із прапором, який ще в 2016 подарувала 128 окрема гірсько - штурмова бригада Закарпатський Легіон! Емоцій море , тепер я зрозумів, що таке IRONMAN 70.3 (це зовсім не легко!!!)

Мій загальний час 5:38:51 (будемо працювати над результатом) Медальку везу в наше прекрасне Закарпаття!", - написав Мегела. 

З Вікіпедії: "Змагання являють собою тріатлон на найдовшій дистанції. Загальна дистанція становить 226 км, яка складається з 3,8 км плавання, 180,2 км їзди на велосипеді, та марафону на 42,195 км. Проходження кожного етапу має відбуватись за певний, лімітований відрізок часу, який не повинен бути перевищений. Спортсмени повинні закінчити плавання максимум за 2 години 20 хвилин. Їм потрібно виконати плавання та велопробіг протягом 10 годин і 30 хвилин, є 16 годин і 50 хвилин, щоб подолати всі 3 етапи. Тільки ті хто закінчив дистанцію протягом цього часу мають право назвати себе Ironman, і це вже є досягненням. Аматори змагаються разом з професіоналами, але починають лише через 30 хвилин після того, як стартують професіонали".

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com