image

Ужгородські петанкісти представляють Україну на турнірі в Ізраїлі

 

11-14 березня в Ізраїлі проходять ювілейні X Міжнародні ігри «AYELET».

Спортсмени зі всього світу змагаються в таких видах спорту, як самбо, крикет, катання на водних лижах та ін. Зокрема, в рамках ігор проходять і змагання по петанку в яких Україну представляють ужгородці Петро та Інна Гойс, а таеож Валентина Вторая в дуплеті з поляком Єнджей Сліж. Загалом, у турнірі беруть участь більше ста команд з Франції, Ізраїлю, Білорусі, Польщі, Росії, Угорщини та Монако.

10

Сьогодні проходять відбіркові ігри. На рахунку українців вже дві перемоги, але і  одна поразка з незначним відривом суперників з Монако. Наразі, грають четверте коло швейцарки (система турніру). А вже завтра, 13 березня, відбудеться чверть-фінал, пів-фінал та заключна фінальна гра.

ОНОВЛЕНО:

"При хорошій різниці очок нам не вистачило одного бала бухольца, щоб потрапити у плей офф. Ще одна ужгородка Валя Вторая у парі з Єнджеєм Сліжом при чотирьох перемогах з 5 ігор грають у плей офф" - розповів в кінці дня нашій редакції Петро Гойс 

15

Також вже визначився переможець в розділі шут (спортсмени виконують різні вправи на точність попадання куль). Ним став француз Робін Ріо (зправа на фото). У фінальному двобої він набрав більше очок ніж його суперник – ізраїльтянин Рахав Незах(зліва на фото). Фактично заключний кидок вирішив долю переможця.

shoot

 

1 1

educnaute-infos.com

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com