image

В Ужгороді стартували змагання з водного поло

Сьогодні в Ужгороді відбулося урочисте відкриття чемпіонату України з водного поло серед юнаків 2003 року народження. До участі в Чемпіонаті заявилося 12 команд. Приймає захід спортивний комплекс Ужгородського національного університету. 

Голова обласної ради, Володимир Чубірко, виступив перед спортсменами з такими словами:

«Після того, як коштом обласного бюджету було відновлено басейн «Буревісника» ми маємо змогу приймати всеукраїнські змагання. Обласна влада долучатиметься й до проектів з оновлення й інших спортивних закладів нашого краю. Так, цього року з обласного бюджету виділено 22 мільйони, які буде витрачено на утримання спортивних закладів, проведення спортивно-масових заходів. В краї вже встановлено 71 спортивний майданчик, на цей рік заплановано встановити ще 11. Тобто й надалі будемо робити все можливе, щоби наше підростаюче покоління мало змогу активно долучатися до занять спортом», – зазначив Володимир Чубірко.

Начальник управління молоді та спорту Денис Ман привітав гостів міста та Закарпаття, побажав активної участі, цікавих змагань з достойним результатом та можливість показати усі свої сильні сторони під час Чемпіонату.

"Ми раді вітати вас, шановні спортсмени, на цьому заході. Бажаю вам цікавої гри з великим результатом, задоволення від самої гри та цікавого перебування в Ужгороді. Дякую, що займаєтесь спортом та пропагуєте здоровий спосіб життя. Успіху," – сказав начальник управління.

Змагання триватимуть 6 днів. Управління молоді та спорту висловлює щиру вдячність ДВНЗ "УжНУ" за підтримку проведення Чемпіонату на території спортивного комплексу.

Управління молоді та спорту ЗОДА

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com