image

Всеукраїнська спартакіада депутатів відбудеться в Ужгороді

В Ужгороді відбудеться фінальна частина Всеукраїнської спартакіади серед депутатів різних рівнів

Голова облради Володимир Чубірко провів робочу нараду з представниками Оргкомітету щодо підготовки та проведення фінальної частини ІV Всеукраїнської спартакіади серед депутатів Верховної Ради України, Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських (міст обласного підпорядкування), сільських та селищних рад, яка запланована на 9-13 червня в Ужгороді.

Про це повідомила прес-служба Закарпатської облради.

Як повідомив директор Спартакіади, секретар Оргкомітету Микола Жирний, на сьогодні участь у заході підтвердило 14 команд обласних рад, а це понад 300 осіб, які змагатимуться з п'яти видів спорту:футбол, волейбол, теніс настільний, шахи, шашки згідно з діючими правилами змагань, затвердженими федераціями з цих видів спорту. 

 

Оргкомітет уже ознайомився з усіма спортивними об'єктами Ужгорода, де проводитимуться змагання За словами Миколи Жирного , Закарпаття готове прийняти такий важливий всеукраїнський захід. 

То ж на нинішній нараді було детально обговорено організаційні питання, зокрема комфортні умови проведення Спартакіади, проживання і харчування всіх учасників.

За словами учасників наради, на спартакіаду прибуде міністр Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, а також представники Комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com