Закарпатські школярі змагалися на "Стартах знайомств" (ФОТО)

У найстарішому ужгородському парку “Підзамок” пройшли „Старти знайомств” - свято туристів, яке організували фахівці Закарпатського центру туризму, краєзнавства, екскурсій і спорту учнівської молоді. Участь у ньому взяли кілька сотень учнів з Ужгороду, Мукачева та різних районів області.  

Незважаючи на прохолодну погоду, день виявився веселим і галасливим. Юрби дітей носилися від майданчика до майданчику, вишиковувались довжелезні черги бажаючих позмагатися на трасах з пішохідного, велосипедного та гірського туризму, туристського орієнтування.

Організатори роздали купу медалей і грамот переможцям змагань, та найбільш вагомим призом для всіх учасників свята стала можливість безкоштовно переглянути у кінокомплексі “Доміон” пригодницькі кінострічки “Пен: подорож у Небувалію” та “Еверест”.

Найактивнішу участь в цих заходах взяли гуртківці Мукачівського клубу спортивного орієнтування “Товариш” і навіть стали переможцями краєзнавчого конкурсу, у фіналі перемігши команду Ужгородського економічного ліцею.

 "Мені сподобалося це свято. На Закарпатті чудове все: люди, міста, природа. З нетерпінням чекаю кожних вихідних, щоби з новими друзями знову мандрувати горами", - розповів один з учасників Єгор Фімін (ЗОШ №2, переїхав до Мукачева з Луганська).

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com