• 1

    В Ужгороді знову відключили воду

    На цей раз через аварійно-відновлювальні роботи водогону на перехресті вулиць Осипенка-Щедріна.

  • 1

    Скорочення навчальних класів на Закарпатті не буде

    Поширена деякими ЗМІ інформація про скорочення навчальних класів на Закарпатті через створення опорних шкіл не відповідає дійсності.

  • 3

    Закарпатська кава від ProZak

      Останні дні серпня дають про себе знати легкою передосінньою прохолодою. З гарячою ранковою кавою вона здаватиметься приємнішою, а з кавою від ProZak - ще й мотивуючою. Нехай вам буде добре там, де ви є. Ми потурбувалися про те, аби ваш ранок почався з хорошої поради, ідеї для смачного обіду, варіантів дозвілля, а також приємної нотки гумору - усе це є в нашій "каві". Приємного вам прокидання, корисних справ сьогодні і більше часу для себе!   

  • DSC_0966

    Відкриття оновленої дитячої залізниці в Ужгороді. ФОТОРЕПОРТАЖ

    Сьогодні, 24 серпня, до 25-ї річниці Незалежності України урочисто відкрили оновлену дитячу залізницю в Ужгороді.

Як Москаль попрацював помічником машиніста в Ужгороді. ВІДЕО

Як Москаль попрацював помічником машиніста в Ужгороді. ВІДЕО

Сьогодні, 24 серпня, до 25-ї річниці Незалежності України відновила свою роботу Ужгородська дитяча залізниця. У перший символічний рейс потяг "Закарпаття" повели машиніст Іван Груник, в.о. начальника регіональної філії "Львівська залізниця", та помічник машиніста Геннадій Москаль, голова Закарпатської ОДА.
Як мер Ужгорода зустрічав сьогодні Сонце з хором (Фоторепортаж)

Як мер Ужгорода зустрічав сьогодні Сонце з хором (Фоторепортаж)

Сьогодні в Ужгороді вже традиційно на світанку Закарпатський народний хор публічно  виконав Моиитву за Україну. Зустрічав схід Сонця з хором і мер Ужгорода Богдан Андріїв, який і розмістив фото з події в соцмережах. 
Закарпатська кава від ProZak

Закарпатська кава від ProZak

  У вівторок і четвер ми готуємо для вас міцне еспресо, аби ваш день був вдалим і щасливим. У напій додаємо все те, що бадьорить і радує на початку дня: мотивуючу пораду, смачну ідею, варіанти відпочинку і цікаве відео. Тож нехай і сьогодні ваш день розпочнеться якомога краще. Зустрічайте ранок у доброму настрої поруч із близькими людьми. Даруйте свою щиру усмішку цьому світові - він віддячить вам! Гарного вівторка!
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com