Усі новини

Дайджест правових подій за тиждень для закарпатців

Дайджест правових подій за тиждень для закарпатців

Чому чиновники не вправі вимагати від людей довідки, яка ціна на газ в опалювальний період, навіщо водіям їздити з увімкненими фарами у денний час доби, чому оприлюднювати списки боржників за компослуги протизаконно, хто і для чого хоче зробити платною риболовлю, коли заборонять Комуністичну партію України. Читайте про це та інше у нашому традиційному дайджесті.
Закарпатські лялькарі отримали приз за кращу режисуру

Закарпатські лялькарі отримали приз за кращу режисуру

  Три дні в Ужгороді тривав 15-й міжнародний фестиваль «Інтерлялька», який вважається одним із кращих в Україні. Цьогоріч коло учасників через війну і кризу було не таким представницьким, як зазвичай, але все-одно до Ужгорода приїхали відомі колективи не тільки з України, але й із Болгарії, Словаччини та Угорщини.
Ідеальна система сімейних відносин

Ідеальна система сімейних відносин

У сім'ї все взаємопов'язано, вона дуже схожа на організм людини, тобто збій одного органу призводить до порушення іншого. Такі ж зміни впливають на ваш настрій, самопочуття і загальний стан в сім'ї. Не існує жодного слова чи дії, за допомогою якого можна було легко впоратися з сімейною проблемою.
Вихідні: "Інтерлялька", дзюдо і виставка собак

Вихідні на Закарпатті: "Інтерлялька", дзюдо і виставка собак

  На Закарпатті триває тепла жовтогаряча осінь, яка обіцяє чимало цікавих подій на вихідних. В Ужгороді й Мукачеві тривають концерти, в Ужгороді у суботу завершується дитячий фестиваль "Інтерялька". Цього ж дня у місті відбудеться виставка собак та племінний огляд, а в неділю - антихутряний марш, а також ярмарок у рамках "Фруктового дня". Словом, не сидіть вдома на вихідних!)
Вчора - словацький, а нині - угорський театри виступають в Ужгороді

Вчора - словацький, а нині - угорський театри виступають в Ужгороді

3 жовтня на завершення ХV Міжнародного фестивалю театрів для дітей "Інтерлялька" закарпатським глядачам свою майстерність продемонструють Будапештський театр ляльок (Угорщина) з виставою "Хупс-хупс" о 10.30, а також столичний театр "Особистості" (поза конкурсом) із виставою "Кульконик», що розпочнеться о 12.15. 
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com